Ironiczna_Mysz Kuku Official 0 Napisano Luty 25, 2016 Spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mulder 0 Napisano Luty 25, 2016 Bob nie ma drugiego pegazusa ale do rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2016 odpowiadał ... rodzaj męski. Ironiczna_Mysz znaczy Czesiek. ale to ładnie z Twojej Czesiek strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Mysz Kuku Official 0 Napisano Luty 25, 2016 powiedziałam kurwo!!!!! w*********j!!!! naucz się kurwa czytać!!!! to jest mój temat!!!!! w*********j, ale to już kurwa mać!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2016 nareszcie piszesz jak Czesiek! prawda zwycięży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mulder 0 Napisano Luty 25, 2016 UWAGA nowe info o myszy ( Cześku) usunoł\a ciąże metodą BETON Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Mysz Kuku Official 0 Napisano Luty 25, 2016 W*********J KURWOOOO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2016 Czesio vel Ironiczna_Mysz odzywasz się jak dawniej do swych sąsiadek , które obrabiałeś z ogórków i grzybków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Mysz Kuku Official 0 Napisano Luty 25, 2016 wypierdalaj pedlae jedne!!! z****** pedofilu nerkofilu j****y kurwaaaa!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dagmara Kukawska Napisano Luty 25, 2016 To podszyw! Ktoś założył takie samo konto jak ja! Zgłaszam na policję! Nie karmcie trolla i nie róbcie spamu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mulder 0 Napisano Luty 25, 2016 Bob mówi chuj mi w spolonego pegazusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach