Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roczniak i schody? pytanie

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory mieszkalam w mieszkaniu za miesiac sie przeprowadzam do domu i dziecko bedzie mialo pokoj na pientrze, czy bramki zakladacie tylko przy schodach czy w drzwiach dzieci tez? na patrerze itd?

Gość gość
ja mialam tylko przy schodach

Gość gośćwkość
Nie dawaj żadnych bramek! Wystarczy materac podstawić na końcu schodów.

Gość gość
7:02 Chora jesteś...Chyba jak masz 2 schody... Ja mam wysokie i nie ma opcji żeby dziecko (teraz 2,5 letnie) było na nich bez kontroli.... Co ma dać materac na samym dole? Jak po drodze dziecko może sobie kark skręcić albo w głowę uderzyć....

Gość gość
Miałm na górze i na dole schodów, bo na górze czasami bawiło sie z siostrami i bałam się żeby nie spadło, a na dole dlatego, że jak coś robiłam w kuchni to tylko chwila wystarczyła, że łapałam w połowie schodów, Brami miałam odkąd zaczął chodzić do 2 lat na dole, a do 2,5 na górze, teraz ma prawie trzy i sam śmiga. W drzwiach nie miałam.

Gość gość
ja mam dosyc wysokie schody -15 stopni -do tego lekko skręcaja. jak córka była mała to bramke miałam na dole bo spedzała tam ze mna wiekszość dnia. jak miała 20 miesięcy nauczyła sie wchodzić i schodzić sama i bramkę rozmontowaliśmy. (żeby ominąć bramkę wchodziła od tyłu tych schodów bo to schody z nie zabudowanymi stopniami). na szczęście obyło się bez zadnych upadków.