Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze odpowiedzcie

Polecane posty

Gość gość

10 dni temu kochalam się z chłopakiem w gumce. Był to mój ostatni dzień okresu. On jednak doszedł szybciej i jeszcze przez parę sekund byl w środku. Cały czas miał gumke. Czy możliwe jest abym zaszła w ciążę? Proszę odpowiedzcie bo boje się iść zrobić test i wychodze z siebie. Albo jest jeszcze jedna syt. Ostatnio chcieliśmy to zrobić ale nie mieliśmy gumek. zabralismy się wiec za petting. On dotykał swojego penisa zanim doszedł i wkładał mi palce do środka. Nie było na nich spermy ani nic. Albo delikatnie się o niego ocieralalam również przedwytryskiem. Proszę odpowiedz mi ktoś czy zapłodnienie w taki sposób jest możliwe.

Gość gość
Napewno nie jesteś ciąży. Ale pamiętaj że nie powinno się dopuszczać do wytrysku w pochwie, nawet w gumce. Bezwzględnie nie należy do tego dopuszczać. To podstawowa zasada.

Gość gość
08:55 i dziękuje za odpowiedz. Wiem ze nie powinnam ale on miał przedwczesny wytrysk i mi o tym nie powiedział bo się zawstydzil dopiero ja się zorientowalam i zeszlam z niego. Uspokajal mnie jedynie fakt ze był to ost dzień okresu. Teraz jestem 10 dni po okresie i czasem lecą mi uplawy. Nie wiem czy to dlatego ze mam dni płodne czy to jakąś oznaka zapłodnienia. Zawsze miałam uplawy ale nie pamiętam czy tyle dni po okresie :-( Są one przezroczyste. Odpowiedzcie mi na pytanie bo nie wiem jak to jest.. Jeśli leci mi śluz to znaczy ze jajeczko nie zostało zapłodnione? Jakąś pani tu niedawno pisała ze ma nadzieje ze zaszła w ciążę ale leci jej śluz i się boi ze nie jest. Jak to jest z tym śluzem?

Gość gość
Ta pani to nawiedzona schiza ktora przynajmniej raz miesiacu jest w ciazy a ty w niej z pewnoscia nie jestes bo wszystko co opisujesz to wyklucza.

Gość gość
eeelelelelelelellelelellelelelelelelellelelelellelellelellelellelelelllelellelelelelellellelellelellleellelellelelellelelellelelelleeelellelellelellelelelellleellleelllelelllelelelle