Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trochę oblesne pytanie ale co mi tam

Polecane posty

Gość gość

Witam :p Chciałam się spytac o jedna rzecz czy wy dziewczyny tez tak macie. Załóżmy ze Ide na imprezke. 1.5 h przed wyjściem biorę prysznic zakładami czyste majteczki itd. Jestem wygolona na zero. Na baletach pije tańczę siusiamm wiadomo. Gdy przychodzi do domu nad ranem i chce się wykąpać zdejmuje majtki i straszny... Za przeproszeniem smród. No tragedia. Wiem ze można spocic się w tych miejscach. Ale ten zapach to jest inny zapach... Nigdy nie czuje go oprócz syt gdy wracam po zabawie zakrapianej alko. Czy to możliwe ze ten zapach spowodowany jest właśnie przez alkohol? Jest to dla mnie strasznie krepujace bo np zdarzają się syt ze po imprezie idziemy jeszcze na jakieś after party do znajomych i mój chłopak dobiera się do mnie. Boje się ze poczuje ten zapach czy cos. Ten zapach jest taki... Kurcze.. Trudno mi go opisać. Czasem taki "kwaśny" a czasem taki jak dzień przed okresem tylko ze dużo dużo gorszy. Nie mam tak na codzien. Proszę odpowiedzcie mi na powyższe pytania :)

Gość gość
Widocznie tyle pijesz ,że nie kontrolujesz pęcherza ...

Gość gość
Twoj organizm nie toleruje alkoholu kiepska syteza itd najlepiej zrobisz jak przestaniesz chlac.

Gość gość
moze po alkoholu mimowolnie popuszczasz? no sorki ale nie wierze ze mozna sie tak spocic zeby cuchnelo... gdyby to byl pot to smierdzialby tak samo na reszcie ciala. nos przy sobie zapachowe husteczki nawilzane i uzywaj czesto w mire mozliwosci podczas zabawy.

Gość gość
autorko jestes po porstu uposledzona jak te inne co tu napisaly, prawda jest taka ze kazdy smierdzi jak sie nie myje, smierdzi sie po imprezach, po dniu, po nocy, marna prowokacja, albo jestes nastolatką co jeszcze gooowno wie

Gość gość
Bierz chusteczki do okolic intymnych i sie przetrzyj troche. Lol

Gość gość
Pryśnij sie jakim Brisem albo AmbiPurem i problem z glowy

Gość gość
"Pryśnij sie jakim Brisem albo AmbiPurem i problem z glowy " Od razu się wydepilujesz i masz dwa w jednym ...

Gość gość
nie gol się na zero zupełnie i problem zniknie