Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmery

niedomykalność zastawki trójdzielnej!!!

Polecane posty

Gość mmmmery

Drogie mamusie oczekujące dzidziusia! Jestem w 22 tc. wczoraj miałam robione badania połówkowe. Wszystko wyszło dobrze i bez żadnych problemów, dzidziuś zdrowy, dziewczynka <3 jednak lekarz zauważył delikatną niedomykalność zastawki trójdzielnej. Powiedział, że jest to spotykane w trakcie badania połówkowego, powinno się unormować i że nie ma powodu do niepokoju, zalecił skontrolowanie w 29 tc. poprzez badanie III trymestru. No i chodzę od wczoraj z takim niepokojem, szukam, czytam. Wiem, pewnie się nakręcam, ale martwię się o maleństwo... Czy któraś z Was miała coś podobnego w wyniku badania? Czy to się unormowało? Będę wdzięczna za jakieś wypowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
to sie mudl do jezusa i odaj swoje dziecko pod opieke maryje zawierz je a urodzi sie zdrowe

Gość gość
co ty pierd** pojecia nie masz a takie rzeczy piszesz!! chcesz załamać kobiete? goooowno prawda ja to mialam na pierwszym bad prenatalnym potem za 2 tyg kontrola i juz nic nie było!! dokror powiedziala ze czasem sie to zdarza i sie cofa

Gość mmmery
dziękuję, właśnie o taką informację mi chodziło, czy po prostu któraś mamusia sie z tym spotkała i jak to się rozwiązało :) dzięki!