Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaślubiona ona

konkubiny i biedne dzieci

Polecane posty

Gość zaślubiona ona

Mam takie pytanie do wywlok pokroju dagi jagi i led i innych zwolennieczek konkubintu,jak sie wam zyje w takich patologicznych ukladach,dzieciak sie nazywa inaczej niz ojciec jego,gach nadal wolny lata jak za czasow studiow a wy siedzicie jak kury w domu i czekacie skomlac o kazde jego spojrzenie..Nie jest wam wstyd?

Gość gość
a tobie nie jest wstyd autorko? ty to dopiero wywłoka jesteś niestety zaraz się tu zrobi zwyczajowe kafeteryjne bagno gdzie wielkie damy będą bluzgać i taplać się w szambie jak na "wielkie kafe damy" przystało :o

Gość gość
konkubiny to prostytutki a ich dzieci to takie same śmieci :P nie, nie żal mi takich bachorów :P

Gość gość
bardzo fajnie się żyje. Jestem szczęśliwa, nie przychodzi mi do głowy zastanawianie się jak żyją inni i dlaczego inaczej, nie jestem wściekła ani sfrustrowana jak Ty, "zaślubiona" i nie pluję żółcią, która zalewa mi mózg :) Pozdrawiam Cię :)

Gość gość
muuuuuu muuuuu muuuuuuu konkubiny to krowy mmmmuuuuuu!!!

Gość gość
daga jaga jest z ciapatym gachem i ma z nim ciapatego bękarta fujjjj

Gość zaślubiona ona
ale przeciez to bez sensu, jak sie przedstawiasz i jak mowisz jak nazywa sie dziecko (inaczej) nie jest ci wstyd,ze wszyscy mysla o tobie zle i, ze masz dzieciaka strzelonego z boku????

Gość gość
serio z ciapatym? no to juz wiem skąd ta jej zgnilizna moralna, pewnie następna polska ku/r/e/w/k/a co wyrwała sobie ciapatucha na zmywaku. takie są najgorsze i robia nam wstyd w anglii

Gość gość
Nie bronię związków z ciapatymi bo to odpad społeczny sama jestem w UK poznałam tu męża Polaka ale prawdę mówiąc niektórzy Polscy mężowie to zje////by i ochlajdryny a jak mieszkają w uk to im lekka palma odbija i to facetom jak również kobitką akurat w moim otoczeniu są 4 związki już po rozwodach. Dwa konkubinaty jeszcze w związku. ps. Nie poznałam męża na zmywaku bo Polacy nie tylko nadają się do tego i trzeba dobrze Angielski znać dziwne co ??

Gość gość
A h...j co niektorym do tego , czy spi ze slubnym czy nie. Autorko i inne świętojebliwe ,zamiast tu siedzieć włączcie radio Maryja i zdrowaśki odmawiajcie. Nie zapomnijcie pomodlic sie o zdrowie bo o rozum już zbyt późno.

Gość gość
chociaż mogę dziada pognać jak mnie wk.... bez zbawy w rozwody itd.

Gość gość
już poplułaś jadem, to wracaj do garów, bo jak stary wróci i obiadu nie będzie to znowu wpier

Gość gość
a co wy z tym ciapatym? na kafe to mogę napisać, że mam słonia w karafce i żyrafę w trampkach i co też uwierzycie?

Gość gość
ale to jest potwierdzone info z wiarygodnego źródła że ona ma dziecko z tym ciapatym i co zatkało kakao?

Gość gość
Moja teściowa tak żyje 30lat i jej nie wstyd. Mi tym bardziej.

Gość gość
Wzięłam ślub, ale zostałam przy swoim nazwisku. Syn ma nazwiska po ojcu, czyli inne niż moje. Serio, to miałby być jakiś problem ? :D Chyba dla posrańców pokroju autorki tego wątku. Tylko kogo obchodzą problemy posrańców ? Retorycznie.

Gość gość
Ja jestem po ślubie i też mam inne nazwisko niż mąż i syn - zostałam przy swoim panieńskim i co? Nikogo to nie dziwi.

Gość zaślubiona ona
nigdy nie zrozumiem takich bab jak wy...a gdzie jakis honor? wy naprawde chcecie zeby inni o was mysleli co badz?zeby dzieci musialy sie zastanawiac dlaczego mama sie nazywa inaczej a tato inaczej?po co wam to? taka prawda ze facet ktory nie jest jakos formalnie zwiazany z koieta czuje sie i jest wolny,tak sie zachowuje i tak bedzie zawsze.konkubinat jest dla straconych bab.i ciekawe ktora z tych szczekaczek to ledowa i daga takie cwane tu byly obydwie z tymi dzieciakami swoimi same wiecznie bo chlop uganial sie za ich wolnymi kolezankami. nie cierpie ich

Gość gość
A co mnie obchodzi co obcy ludzie będą myśleć, nie każdy jest taką sfrustrowaną torbą jak Ty autorko, nie dla każdej kobiety małżeństwo jest jedynym osiągnięciem jakim może się pochwalić. Musisz mieć straszne życie, skoro tak się przejmujesz życiem innych.

Gość gość
zaslubionaona,to ty masz jakis duzy klopot,nie kobiety w zwiazkach partnerskich. Zreszta co cie obchodzi cudze zycie?

Gość zaślubiona ona
chociaz znasze te babska z tego forum??? czytalas co wypisywaly,jakie byly przemadrzale i pewne siebie?takie pewne ze ktos je zaplodnil i obiecal pare slowek,a one uwierzyly glupie lafiryndy, poprawne politycznie,jezykowo, naukowe alfy i omegi, ostatnio ktos tu sie podobnie wypowiadal do nich o zraz dostalam gesiej skorki na mysl o tych glupich dziewuchach, beznadziejne malpy

Gość gość
juz konkubiny się rozszalały i ujadają jak wsciekłe skad w was tyle jadu jak jesteście takie szczęśliwe

Gość gość
Autorko, to Ty jestes patologia a Twoje słownictwo to rynsztok. Jesteś mentalnie bardzo ubogą osobą. Myślę, że masz jakąś chorobę umysłową, ktpóra nie została jeszcze u Ciebie zdiagnozowana. Podejrzewam, że masz duźe problemy z psychiką. Jak one są rozległe świadczą o tym te Twoje wypociny:)

Gość gość
zaślubiona ona - a co cie tak na prawdę dręczy? ja jestem mężatką i zwisa mi, kto jak żyje. więc? otworzysz się przed nami?

Gość gość
gość dziś juz konkubiny się rozszalały i ujadają jak wsciekłe skad w was tyle jadu jak jesteście takie szczęśliwe x no ty tez nie wyglądasz na taką, co by miała harmonijne życie :) więcej spokoju ducha życzę.

Gość gość
a ja jestem w konkubinacie z własnego wyboru. moj partner juz nie raz chciał się oświadczać, czy też podejmował rozmowe o slubie, ale ja go zawsze powstrzymuje. lubie byc sama, i lubię świadomość iz jestem zalezna/zdana wyłącznie na siebie. nie dam się uwięzic w małzenstwie za nic w swiecie.

Gość zaślubiona ona
to znaczy ze go nie kochasz,skoro slub z nim to dla ciebie wiezienie,a moze to ktoras z was glupie malpy z bekartami?

Gość gość
Piszcie bo chętnie się posmieje

Gość gość
Ja żyję bez ślubu już ponad 20 lat, mamy dziecko. Bywa różnie, ale nie sądzę, by małżeństwo coś zmieniło. Wiele znajomych par rozwiodło się, a my trwamy, przeszliśmy razem naprawdę trudne chwile. Jestem zdumiona, że w XXI wieku ktoś ma jeszcze problem z tym, że dziecko ma inne nazwisko niż matka/ojciec! Ludzie!