Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość signorrina

Krem do szyi i dekoltu

Polecane posty

Gość signorrina

Jaki stosujecie krem do szyi i dekoltu? Zależy mi na takim, który odmłodzi skórę i najlepiej, żeby był to naturalny krem.

Gość mamtes
Krem do dekoltu HB rzeczywiście działa - wygładza skórę, wygląda to dużo lepiej, przynosi stopniowo poprawę. U mnie tak to działało i docelowo przyniosło efekty. Przede wszystkim - systematyczność. Jeśli potraficie działać jak trzeba, to stopniowe zmiany powinny nadejść i będzie lepiej.

Gość gość
Krem do dekoltu HB - kojarzycie? Świetny jest - bardzo dużą różnicę robi, rzeczywiście przy nim ta cera w tym miejscu wygląda w porządku, nie pojawiają się zmarszczki, ale oczywiście na taki efekt trzeba było poczekać. Chyba kluczowe to, że kosmetyk jest naturalny.

Chyba też muszę w jakiś dobry krem zainwestować... zauważyłam zmarszczki na szyi :( dobiło mnie to strasznie i nie wiem co robić :/ trochę spanikowałam i teraz czytam jak szalona o zmarszczkach i kremach i o zapobieganiu oznak starzenia się :( trzeba ostro się zabrać za pielęgnację i dbać o skórę, bo do tej pory się obijałam i właśnie pojawiły się pierwsze efekty w postaci zmarszczek...