Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam zrobić na złość mężowi!!!!

Polecane posty

Gość gość

http://f.kafeteria.pl/temat/f1/maz-sie-poklocil-z-moim-bratem-a-ja-juz-nie-mam-na-to-sily-p_6465347 Pisałam tutaj niedawno temat, że mąż rozpieszcza wnuka do okropności. Nawet z moim bratem się oto pokłócił, więc porozmawiałam z córką i postanowiłyśmy chłopca wysłać do szkoły z internatem a dziadzia rozpieszczającego wnuczka postawimy przed faktem dokonanym, bo ktoś tę szkołę musi opłacać. Ostatnio dzieciak zażyczył sobie pieska a ten idiota obiecał mu zrealizować prośbę, jakoś mnie nie pozwolił mieć kota w domu.

Gość gość
Po to jest dziadkiem żeby rozpieszczać. Jak to "postanowiłyśmy z córką" co Ty masz do postanowień. Matka może postanowić. Czemu do szkoły z internetem? Zaraz przeczytam ten temat, który przesłałaś bo naprawdę nie rozumiem. Może zrozumiem:-)

Gość gość
Na złość mężowi wysle wnuczka do internatu......ty masz z garem kobieto co ty masz 5 lat

Gość gość
Kurwa na złość mężowi wysłać dziecko do internatu. Postanowiły z córką. Śmiech na sali. Idź się ogarnij głupia babo bo wszystkie wasze problemy są z twojej winy. Ja znam ten typ. Święta krowa. Żal dziecka.

Gość gość
Co w tym złego ze dziadek kocha wnuczka???Kupi mu pieska, a ty wolałabyś kotka oj biedna ,biedna.Współczuję mężowi takiej baby

Gość gość
Patrzyłam na twoj poprzedni post no faktycznie wredny ten twój wnuk diabel wcielony biega po domu i przechodzi z pokoju do pokoju w dodatku pyskuje,no moj 8latek siedzi w garniturze i gra w szachy.....puknij sie w czerep zdrowe dziecko,normalne czego oczekujesz ze bedzie z toba mode na sukces ogladal?

Gość gość
Ktos te szkole musi oplacac.....to w*********j do roboty

Gość gość
11:58. He dobre to było.

Gość gość
Rety jak można mieć taką babkę. Skarży się na 8 latka. Na męża i trzyma z bratem ja nie mogę potwór nie człowiek.

Gość gość
Daj namiar na męża ja go przygarnę razem z wnuczkiem!!