Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cześć staruszki mamy po 30 stce

Polecane posty

Gość gość

miałyście trudną ciążę , ciężki poród , nie radzicie sobie z nieprzespanymi nocami, z dzieckiem, wiecznie potrzebujecie pomocy . dlaczego? odpowiedź jest prosta jesteście już za stare na dziecko , nie macie już tyle energii najlepiej mieć dzieci przed 30 stką

Gość gość
Nie zawsze sie zycie tak uklada ze ma sie dzieci do30

Gość gość
a jak ktoś ma 20 lat to znaczy że ciąza będzie łatwa, poród lekki, noce będą przespane? Słabo trollu. :D

Gość gość
prowokacja, by zlecialy sie mamy przed 30 i po 30 ..i zeby sie klocily... nie karmcie trolla.

Gość gość
aco powiesz po 40?? ahhaha trolico

Gość gość
najlepiej nie mieć wcale, wtedy żadna rzecz z wymienionych nie zajdzie

Gość gość
do autorki Nie pocieszaj się zaciążona gimbazo bez szkoły, bez pracy i bez życia, skazana po wsze czasy na pokój u teściowej i błaganie swojego Seby o 10zł na rajstopy. Doprawdy żałosna i śmieszna jesteś z tej zazdrości :)

Gość gość
he he, kulą w płot . U mnie ciaza latwa. porod tez, noce jak u kazdego , a co do pomocy, to na pewno sobie radze lepiej niz 18latka, bo nie potrzebuje zadnego wsparcia - ani finansowego ani mieszkaniowego od mamusi i tatusia. Malo kto rodzi teraz przed 30tką...

Gość gość
a ja się starałam przez prawie 8 lat o dziecko i nie wychodziło. A wyszło dopiero jak żeśmy odpuścili i mam 33 lata. Mam znajomą która też się długo stara i też już jej stuknęło 34 lata. I co mam niby z tym zrobić mądralo?

Gość gość
Gdybym była za stara na dziecko, to natura uniemożliwiłaby mi zajście w ciąże, a jednak zaszłam za pierwszym razem w wieku 31 lat. Cierpliwości czasem mi brak, ale to kwestia charakteru, a nie wieku.

Gość gość
Ja po 30-setce urodziłam 3-jke:-D

Gość gość
mialyscie trolla nie karmic! Prowo!

Gość gość
Ja to już babcia urodziłam w wieku 39 lat

Gość gość
po co odpisujecie jakieś tępej peeździe

Gość gość
Pierwsze urodzilam w 22lata i zdecydowanie lepiej mi szlo ,mialam wiecej sily.Nikt nam w niczym nie pomagal ,bo rodzice mieszkaja ponad 1000km od nas i sami sie utzymywalismy z mezem .Teraz mam drugie i 31lat na karku a juz nie mam tyle sily i checi.Podziwiam ludzi co rodza grubo po 30 naprawde podziwiam.

Gość gość
"Pierwsze urodzilam w 22lata i zdecydowanie lepiej mi szlo ,mialam wiecej sily.Nikt nam w niczym nie pomagal ,bo rodzice mieszkaja ponad 1000km od nas i sami sie utzymywalismy z mezem .Teraz mam drugie i 31lat na karku a juz nie mam tyle sily i checi." A moze nie masz sily po pierwszym ;) ? Ja urodzilam w wieku 36 lat i jakos mialam sile i checi na wszystko, i tez nam nikt nie pomagal bo rodzina 1500km od nas. Jak sie w wieku 20 lat dziecmi obarczycie to nie dziwie sie ze w wieku 35 lat zmeczone zyciem jestescie i starosc wam w oczy zaglada :P

Gość gość
Aż całe oszałamiające 31 lat ma 'na karku' i już wykończona :D Kjerwa, a gdzie tu dalej :D Biedna staruszka :(

Gość gość
Przed 30 ma się więcej siły pierwsze urodzone w wieku 35 lat, drugie 34, w tej chwili mały ma 11 mies często jestem zmeczona,

Gość gość
To najpierw urodziłaś drugie? :D

Gość gość
Nie odpisujcie trolowi. PROWOKACJA żeby skłócić mądre kobiety na forum.Spadaj gimusie😠

Gość gość
Az tak ciezko zrozumiec ,ze nie kazda kobieta to wol ,ktory moze zaiwanic do 70tki .I tak po 30 ma sie mniej sil ,energii i czasem cierpliwosci.30 tka to nie 18 tka nie ma co sie oszukiwac.W 18lat moglam imrezowac do rana wstac rano i isc do szkoly.Teraz mam gdzies szumne i nocne imprezy a jak mam wstac do pracy to lubie sie wyspac. Na wczasy jezdze nie imprezowac a wylezec sie na plazy i wyleniwic .

autorka ma 100 % racji Ja miałam 26 lat jak urodziłam pierwsze i drugie też napewno będzie przed 30 stką

Gość gość
13.37 ja zyciem zmeczona nie jestem ,bo dzieki Bogu ciezkiego zycia nie mialam. Mowie tylko ze w 22 lat mialam o niebo wiecej energii i cierpliwosci niz teraz ,zaluje tylko,ze nie urodzilam wtedy jedno po drugim.

Gość gość
A ja mam więcej cierpliwości teraz niz miałam w wieku 20 lat. Mam wrażenie, że jestem tez bardziej tolerancyjna, wyrozumiała i skłonna do pójścia na kompromis.

Gość gość
Od kiedy po 30 to już starość? Gdzie wy żyjecie, w Wyp******ewie Dolnym, że dla was 30 to już starość, a 20 latka to stara panna?

Gość gość
Tak, 30 to nie 18tka. To CAŁE 12 lat więcej, szokująca różnica :D :D Szmat czasu :D