Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sebateksgirl

Pomysł na wakacje?

Polecane posty

Wiele razy byłam już nad morzem, w tym roku chciałabym zmienić kierunek, ktoś ma jakieś fajne pomysły? Chodzi mi o coś bardziej ekstremalnego, np spływ Dunajcem...słyszałam, że fajna atrakcja, jedyna taka w Europie? Co sądzicie?

Gość gość
polecam Hiszpanię

Gość gość
Sadze ze bedziesz teraz n*******lac reklamami jakis badziewnych hoteli. Nie chcemy jezdzic na polskie ziemie bo pogoda jest kiepska i jest drogo, ale to nie wszystko! Jedzenie nad morzem jest koszmarne!

Poza tym klimat ostatnio sie zmienia i pogoda nie jest już taka kiepska...za granicą napewno nie jest taniej...no chyba, że mówisz o kiepskiej jakości hotelach itp.

A może park Kulturinsel w Niemczech? Ja tam lubię takie baśniowe scenerie i otoczenie natury. Pojechałam tam ze względu na swoje dzieci, ale mi też się podobało :)

Co powiesz na wyprawę rowerową z sakwami np. po Europie, spanie w namiocie, agroturystykach, co dzien nowe miejsca, widoki? Masz rower i sakwy? może się zgadamy.

Gość gość
Kot ... Wpisz sobie w wyszukiwarkę zlotadolina.eu

gość 20:11 To tylko strona campingu w górach opawskich. Jesteś jego właścicielem, udzielasz rabatu rowerzystom? Jeśli nie to nie widzę związku z tematem.

Fajnym pomysłem na wakacje jest aktywny wypoczynek. Ja zazwyczaj tak je spędzam na kempingach. Miejsc szukam na portalu turystycznym CampRest gdzie znajduje się lista kempingów w Europie, która cięgle się powiększa. Fajnym rozwiązaniem jest również umieszczona tam mapa, na której można odszukać czy w dana lokalizacja na świecie została opisana na portalu i przejść bezpośrednio do artykułu. Na mapie zaznaczone są również lokalizacje do miejsc opisanych przez użytkowników portalu w ich relacjach z podróży. Nigdy więc nie wybieram w ciemno tylko sugeruję się zamieszczonymi opiniami. W Wakacje zamierzam jechać do Włoch. Chcę zwiedzić oczywiście Rzym jak i nauczyć się windsurfingu.

Gość Klara3105
Dostałam w prezencie od rodziców wyjazd z koleżanką do Zakopanego. Wynajęli nam góralski domek letniskowy (http://domkikoscielisko.pl). Podobno jest tam niesamowicie. Ze zdjęć super to wygląda

Gość gość
Ja uważam, że dobrym pomysłem na wakacje jest Polska. Ze znajomymi postawiliśmy w tym roku na wyjazd nad morze i Gdańsk. Ale aby było ciekawiej zdecydowaliśmy się na zwiedzanie na motocyklach. Musieliśmy tylko znaleźć jakąś dobrą wypożyczalnię takich pojazdów. Całe szczęście natrafiliśmy na http://www.abacusbikes.pl/. Firma ta jest wypożyczalnią motocykli, działającą m.in. na terenie Gdańska. Sprzęt jest świetny, a ceny bardzo korzystne.

Gość church_ill
Niedawno odkryłam nowe piękne miejsce w Polsce i tam się chyba wybiorę. Mowa o pojezierzu drawskim, nie jest to jeszcze bardzo znane miejsce i w sumie dobrze, bo nie ma tłumów, można pójść na jakiś bardziej spokojny spacer. Jest ciekawy ośrodek wypoczynkowy w Linownie, nazywa się Taurus, można tam aktywnie spędzić czas na rowerach (jest opcja wypożyczenia), kajakach, surfingu, można chodzić też na grzyby, okoliczne lasy w nie obfitują. Bardzo przyjemne miejsce.