Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiłe życie

Wciąż ją kocham

Polecane posty

Gość Zawiłe życie

Zawaliłem czy nie zawaliłem? Byliśmy ze sobą kilka ładnych lat. Zanim ją poznałem, miałem nieciekawą przeszłość - branie, picie i inne cuda, nieukończoną zawodówkę. Poznałem ją - dziewczyna z wyższym wykształceniem, ale nie oceniała mnie po tym. Przekonywała do ukończenia zajęć, do znalezienia pracy. Ona sama do pracy pójść nie może, ale to inna bajka. Często przekładałem terminy szkoły, o co ona się niemiłosiernie wkurzała, nawet raz pacnęła mnie za to. Rezygnowałem też z innych prac, w tym z załatwionej przez nią samą. Mówiła mi, że jeszcze raz tak zrobię, a się ze mną pożegna i nawet nie dała szansy na pogadanie, wyjaśnienie. A może to nie ze mną jest coś nie tak - może ona niech dalej idzie się uczyć, bo by mogła? Sam już nie wiem, kto w tym wszystkim zawinił...Pomóżcie:(

Gość gość
A dlaczego nie ukończyłeś szkoły? Teraz pracujesz? Skoro, żadna praca Ci nie odpowiadała, tzn ze z Tobą jest coś nie tak. Czasami w życiu trzeba zagryźć zęby i robić to czego się nie lubi, żeby miec za co zapłacić rachunki.

Gość Zawiłe życie
Przekładałem to, bo nie czułem się na siłach, by pójść na zajęcia. Niedużo już zostało tej nauki.

Gość gość
A teraz, pracujesz gdzieś?

Gość gość
Tak - co prawda nie wiem, ile tam będę, ale pracuję w ochronie. Ona wcześniej postarała się o inną posadę, biurową, ale nie pasowała mi.

Gość gość
Ile masz lat? Dalej kończysz zawodowke? Wydaje mi się ze ten temat już był

Gość gość
Ile macie lat? Wiesz, nie dziw się jej, bo ona chce dla Ciebie dobrze. Ja wiem, ze zapewne jest Ci ciężej, bo przeszłość Cię męczy,a le musisz o tym zapomnieć, co było, to było, popełniłeś błędy młodości, nie Ty jeden, ale wyciagnij wnioski i idź do przodu. Kobieta potrzebuje stabilizacji, a o jakiej stabilizacji mowa, kiedy Ty będziesz bez pracy? A teraz, ta praca, tez Ci nie odpowiada? Może jakiś kurs na wózki widłowe? Praca na magazynie? Jak załapiesz się do dobrej firmy, to naprawdę można fajnie zarobić. Tylko musisz skończyć średnie, bo to jest minimum, które wymagają pracodawcy.

Gość Zawiłe życie
Mam taki kurs. Ona pomagała mi też w zajęciach,itp. Rezygnowałem z kilku prac i w końcu powiedziała, że jeszcze jeden taki cios i sobie pójdzie. Nie dała nawet szansy na pogadanie. Mam lat 31, ona 26.

Gość gość
To szczerze, nie dziwię się jej. Dlaczego rezygnowałeś z każdej pracy? Jak wyobrażasz sobie dalsze życie?

Gość gość
Chłopie bez średniego wykszt.to lipa.A ty dopiero zawodówkę kończysz ,wstyd, Dziwie sie komuś z wyższym wykształć.ze cb.chciala.Gdzie ona by się z toba pokazała ,a gdyby ktos zapytal o prace i wyksztal.jej faceta to istna kompromitacja .Musiala byc nieźle zakompleksiona i brzydka ze jej bylo wszystko jedno z kim jest byle portki.:P

Gość Zawiłe życie
No właśnie nie - to bardzo ładna, mądra kobieta, ale nigdy nie oceniała kogoś po wykształceniu. Ja nie przyjmę każdej roboty i za jałmużnę 9 złotową nie będę pracował. Ona na dalsze studia nie poszła, chociaż ją namawiałem do tego. A te jej groźby chyba nie były na miejscu i nawet nie dała mi szansy porozmawiać.

Gość gość
Ale Ty nie rozumiesz. Naprawdę myślisz, ze bez żadnego wykształcenia dostaniesz super wypłatę? Nawet doświadczenia nie masz, bo z każdej pracy rezygnujesz? W takim razie , skoro nie będziesz pracował za 9zł/h, to za co teraz się utrzymujesz, albo KTO Cię utrzymuje? Jak ta dziewczyna ma założyć z Tobą rodzinę, kiedy nie masz stałego dochodu?

Gość gość
Mądra?chyba taka jak i ty.Madre kobiety nie zadaja sie z byle kim i w dodatku bezrobotnym.:P. Nie dość,ze głupi to jeszcze leniwy.Zadana mądra kobieta nie chciałaby sie z kimś takim związać,miec na glowie utrzymanka żadna to przyjemność i jeszcze fochowaty bo żadna praca mu nie pasuje a nic robic nie potrafi tylko wybrzydzać.Ale kanał.

Gość gość
Ludzie powinni sie dobierać na swoim poziomie -prawda stara jak świat.

Gość Zawiłe życie
Ona próbowała mi pomóc, ale nieco na siłę, bo załatwiając coś od kogoś zadręczyła mnie.

Gość gość
Jakie grozby?przeciez jasno okreslila swoje oczekiwania,w tym wzgledem ksztalcenia i pracy.O co ci chodzi?ze byla konsekwentna?miales lata,zeby z nia porozmawiac,teraz mowisz,ze niby nie dala szansy na gadkę Twoją kolejną? Ej,chlopie,ogarnij sie.nIkt za ciebie zycia nie przezyje.

Gość gość
Zadręczyła cie? Nie warto się nad głąbami litować bo potem tak wychodź,ze są dręczeni. O biedactwo! Bezrobotny,głupi i dręczony bo pracować karzą a jemu się nie chce leniowi. Oooooo Jaki on biedny ,nieszczęśliwy. I jaki ten świat jest do bani ,ze pracować trzeba. Glab po podstawówce a zarabiać chciałby jak minister. :P:P:P Zjezdzaj już bo się rzygac chce.

Gość Japierdziele
Leniwy pajac który wybrzydza z pracą może Ci sie robic niechce. Mamusia z tatusiem da papu jedzionko takich to nie powinni zaliczać do mężczyżn

Gość Zawiłe życie
Ona sama ma marne 9 stów, do pracy iść nie może, a na dalsze studia nie poszła. Nie mogłem nawet z nią pogadać, tylko się rozłączyła...Uznała, że kolejny raz ją okłamałem i już nie mam szans...

Gość gość
A czemu twoja laska nie pójdzie do roboty? 26 lat to stara dupa, niech się za coś weźmie, całe życie chce być u kogoś na utrzymaniu?

Gość gość
Po co tu trujesz ,pracy poszukaj !

Gość gość
dobrze zrobiła,widac zmądrzała.Lepiej późno niż wcale.

Gość Zawiłe życie
Bo jest chora, ale robi różne cuda, tylko że nie ma z tego kokosów.

Gość gość
Jak sobie wziąleś leniwa picze której sie nie chce isc do roboty to teraz musisz z********ac na nią

Gość gość
Ja pier...znowu prowo. Niedawno jakas laska opisywala dokładnie taka sytuacje.Ciekawe czy teraz to tez ona pisze.Jak dobrze pamiętam laska nie pracuje bo ma padaczke.

Gość Zawiłe życie
Ona ma SM i cukrzycę, aale będzie kiedyś dobrze:)

Gość gość
NAMYSŁÓW

Gość gość
Pomyśl sam o sobie - inni za Ciebie wszystkiego nie zrobią

Gość gość
WĄCHOCK :D

Gość zawiłe życie
Żadne prowo - wiem, widziałem taki temat i nieco mnie on skruszył, jak też zainspirował. Dziewczynie w temacie jest przykro i dlatego pytałem, czy zawaliłem, czy też nie.