Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bogdan123

Dziwna dziewczyna bawi sie ?

Polecane posty

Siema ej poznałem pewną pannę 20 lat ( taka luzara fajnie sie z nią gada ) poznałem ją w pracy wydawało się mi że mnie podrywa to i ja ją zaczołem , ktoś tam mówił że się jej podobam podobno , wiec postanowiłem do niej napisać na fb ale te rozmowy były dziwne raz pisała że chciała by być obok mnie itp a za raz np już nie odpisywała , chciałem się z nią spotkać to powiedziała że potrzebuje czasu bo jest rozwalona po byłym związku wiec jej napisałem że okej i niech się odezwie jak by coś a narazię jej daje spokój , minoł dzień a ona znowu napisała że mnie przeprasza że ma trudny okres itp znowu troche pogadaliśmy i znowu cisza ... Wczoraj uwidziałem ją w robocie wiec postanowiłem podejść do niej i pogadać gadaliśmy i spytałem się o ten spacer a ona tak jak by się wstydziła ze mną gadać powiedziałem jej żeby dała znać co z jutrem ... napisała znowu do mnie na fb ... na chwile pogadaliśmy znowu powysyłała mi " ;* " i znowu rozmowa się zakończyła ... dziś postanowiłem zadzwonić nie odebrała wiec wysłałem esa do niej żeby się określiła co z dziś i telefon milczy ... O co jej może chodzić ... przecież sama sobie załatwiła mój nr telefonu , podobno mówiła że się jej podobam wiec o co chodzi I przede wszystkim co mam zrobić teraz ? jeśli nie napisze już dziś odnośnie tego spotkania to olać to ? bo ja nie mam ochoty uganiać się za jakąś księżniczką co sama nie wie czego chce ;/ A znając życie odezwie się ona znowu po jakimś dniu czy dwóch na fb ... Co mam zrobić by to ona teraz za mną goniła ?

Gość gość
No najlepiej nic nie rób tylko poczekaj co ona zrobi bo możesz ją wystraszyć

ej wogole jaka akcja ona mi napisala ze nie wie co z tym spotkaniem bo wczoraj jej byly ją całą noc straszył esami że kazdego kogo uwidzi przy niej to obije a nie chce mieć niemiłych sytuacji ... haha o co chodzi jej ? a to przecież wywnioskowałem na początku że to on ja olał , czy ona gra ze mną w jakąś chorą gre ?

Gość gość
Odpuśc sobie, to jest jakaś księzniczka.

Gość gość
Może "uwidziała", że jesteś głupi i "zaczoła" trzymać dystans. Pewnie próbuje Cię zniechęcić bo nie chce sprawiać Ci przykrości.

nie wiem co ona mysli o mnie ale wiem ze wie ze mi sie podoba i po prostu chyba teraz to wykorzystuje tylko takie pytanie jak ja moge to wykorzystac tez wiedzac ze ja sie jej podobam tak zeby miala nauczke ze uczuciami sie nie bawi nigdy

Gość gość
Odpuść :)