Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzzucony

Nowy chlopak uderzyl moja ex w twarz

Polecane posty

Gość porzzucony

Bylismy na imprezie w tym samym klubie, siedzielismy w znacznej odleglosci tak ze nie slyszelismy sie, tylko widzieli. Mnie sama swiadomosc jej obecnosci odebrala chec do picia, wiec bylem w miare trzezwy. Nie wiem ile razy ja uderzyl ale jak spojrzalem w ich strone to akurat spadala z lawy. Chcialem wstac i podejsc ale kumple mnie powstrzymali, ze mam sie nie mieszac, to juz nie moja sprawa, nie patrz sie tam, udawaj, ze cie to nic nie interesuje. Chcac nie chcac musialem tak zrobic, nie bede sie przeciez n*******lal z kumplami. Nie rozumie juz tego swiata kompletnie. Czy cos ze mna nie tak ?

Gość gość
A reszta ludzi zachowała się tak samo jak wy? Facet bije kobietę, a wy siedzicie jak d**y wołowe.

Jesteś kretynem i tyle Ci powiem a Twoi hmm kumple to jakaś patologia. Bo prawdziwy facet jak widzi taką akcję to reaguje nawet gdy nie zna tej kobiety... Jakaś ciapa z Ciebie a nie facet.

Gość gość
Debilu mogłeś ja obronic może by chciała cie z powrotem

Gość porzzucony
Z tego co mi kumple mowili, to jego towarzystwo powstrzymalo go od dalszego bicia a ona wyszla sama z klubu.

Gość gość
Chciała samca alfa, to ma.

Gość gość
Nie masz jaj chłopie;) Twoi koledzy zresztą też.

Gość gość
co z ciebie i twoich kumpli za facet?? chyba żaden.. ;/ obojętnie nawet jakbyś nienawidził tej dziewczyny to powinienieś stanąć w jej obronie,

Gość gość
Dobrze zrobil, widzialy galy co braly.

Gość gość
Dobrze???????????? zrobił BARDZO DOBRZE!!!!! :-)

Gość gość
gość 2016.02.25 Chciała samca alfa, to ma. x Jestem za pełnym uznaniem kobiet za równe mężczyznom i jako pełno wartościowych i inteligentnych ludzi więc jeśli kobieta WYBIERA agresywnego mężczyznę to nie wolno ingerować w takie sytuacje. Jeśli kobieta nie chciała by być z kimś takim to by nie była. To nie islam i ona nie miała 8 lat i nie była siłą wydawana za mąż tylko sama WYBRAŁA takiego mężczyznę i nie wolno podważać jej autorytetu jako świadomego i samo myślącego człowieka.

Gość gość
Jestem za pełnym uznaniem kobiet za równe mężczyznom i jako pełno wartościowych i inteligentnych ludzi więc jeśli kobieta WYBIERA agresywnego mężczyznę to nie wolno ingerować w takie sytuacje. Jeśli kobieta nie chciała by być z kimś takim to by nie była. To nie islam i ona nie miała 8 lat i nie była siłą wydawana za mąż tylko sama WYBRAŁA takiego mężczyznę i nie wolno podważać jej autorytetu jako świadomego i samo myślącego człowieka. x mam nadzieje że nazywasz się co najwyżej chłopcem a nie mężczyzną

Gość gość
gość dziś Jestem mężczyzną i jeśli dokonuje jakiegoś wyboru to ponoszę tego odpowiedzialność. Jak kobieta wybrała agresora to nie powinniśmy się w to wtrącać. Przecież mogła wybrać innego.

Gość gość
Nie rozumiem tak do konca. Owszem facet powinien bronic kobiety ale w tej sytuacji to byla ingerencja w zycie prywatne innych. Po za tym nie byl tam sam. I tak zle, i tak nie dobrze, moim zdaniem nie powinien byl sie do tego mieszac.

Gość do frajerów męskich cip
hehe widzialy gały co brały,kobiety lubią bad boyów,wybrała agresora itd tak mówią i piszą tchórzliwe p***y nie męzczyźni,frajerzy którzy nie potrafią obronić kobiety,taka prawda,przemocy wobec słabszych nie wolno usprawiedliwiać

Gość do frajerów męskich cip
jak ktoś uderzy np romską kobietę to wjeżdza mu na chate cała zgraja jej znajomych,braci i gosciu ma wp*****l albo kosę w plecy,u nas faceci mówią widziały gały co brały i taka jest róznica

Gość gość
jeśli kobieta jest agresywna,pijana i prowokuje to mogę jeszcze zrozumieć ze koleś nie mógł zapanować nad sobą ale brak reakcji na krzywdę normalnie zachowującej sie dziewczyny to śmierdzące tchórzostwo i nic więcej

Gość gość
Nie suchaj gimazy, która tutaj w wirtualnej rzeczywistosci wypisuje jak to nie masz jaja itp.Bardzo dobrze zrobiłeś, kumple również ok, skoro laska lubi być lana, wybiera sobiei tekiego panczosa, to dostaje.To już nie te czasy,że królewny trzeba bronić przed smokiem.Dostanie jeszcze nie raz jak nie zmądrzeje a Ty się nei mieszaj w klimaty ktore ta panna tworzy.Wdałbyś się w jakąs chorą akcję i po co? Są laski za które nawet nie warto dostać do ryju, a ona do takich chyba nalezy. Gdybyś reqagował, zazar btyłby mordobicie i po co, dla kogo i za co?Nie warto szafować swim zdrowiem, bo ex dosteje oklep, przecież takie akcję często kończą się mało ciekawie, trzeba mieć powód, aby interweniować, a obrona ex takim powodem ewidentnie nie jest.

Gość gość
Normalna nie zadaje sie z mordobijcami, a co ta laska zrobiła?Pewnie klasyka, jeszcze "misia" uspokajała, to są szmaty, nie kobiety, w obronie szmaty się nie staje. Ciesz się,że już jest ex, to typ panny która lubi mocne akcje, inaczej gość dostłby od niej z liścia i wyszłaby w sekundę.

Gość gość
ja kiedyś zrobiłem błąd stając w obronie takiej biednej którą mąż lał po pysku na ulicy. Efekt był taki że miałem sprawę i ONA zeznawała przeciwko mnie. Więc sorry - ale WALCIE SIĘ z waszymi teoriami o chłopczykach. Wybrała damskiego boksera więc widocznie lubi dostawać w papel

Gość gość
10:29 dokładnie, ta też by potem misiowi wybaczyło, bo by ładnie przeprosił, a autor dostałby po ryju za nic, moze jeszcze zeby by liczył. Nie słuchaj tych pajaców, co wypisują brednie, ostatnie odpowiedzi są pewnie od dorosłych ludzil, kórzy potrafią ocenić sytuację i wiedzą kiedy warto, a kiedy wkręcać się w kacje.Nie kazda kobiata zasługuje na interwencję, te co lubią "niegrzecznych chłopców" niech potem same się w tego wyplątują.Autorze, nawet jełśi być bronił ex, nie wykluczone,ż epotem miałby pretensje po co się wpier/dalasz i że ona tego nie chciała.Mądrych masz kumpli, nie dopuścili, aby zebrał za nic.

Gość gość
Mój brat dostał kosę, bo też wdał się w bardzo podobną akcję, leżał 5 tygodni w szpitalu, było bardzo cieżko.A laska, zeznawaaą,że niczego nie widziała, nie pamięta, a brat mógł to przypłacić życiem.Niegdy, anie to nigdy nie iej podobnych pomysłów, nie warto.

Gość gość
Dobrze zrobiłeś, podziękuj kolegom. Jak sobie wybrała, tak ma, to już nie tówj problem.Rozwalają mnie opinie o bronieniu kobiety, ale przecież ta kobieta sama prowokuje takie akcje, skoro nie jest na tyle mądra, aby wyeliminować boksera, to nie będzie stada obrońców, którzy przez jej głupotę mają dostać po mordzie.Drogie panie może myślcie bardziej głowami z kim się zadajecie.

Gość gość
no ale przecież misio jest jaki męski :D:D jak takiego rzucić?

Gość gość
Cóż jestem dziewczyna i tez stwierdzam, że dobrze zrobiles. Zostawiła Cie i poszła do drugiego ''faceta'' wiec o co chodzi. Ale jednak mimo wszystko jakbys tylko ty widział ta sytuacje to powinieneś zareagować ale było tam mnóstwo ludzi wiec o co chodzi? Gdybyś to ty ja zostawil to moglbys zareagować. A nawet powinieneś.

Gość gość
a dlaczego musiałby? Zmusił ktoś jego byłą żeby się z takich prymitywem wiązała?

Gość porzzucony
Tu autor. To byla prowokacja, zyczliwi ludzie mi doniesli. Gostkowi nie spodobalo sie, ze wszedlem do tego samego klubu co oni. Zmowili sie, ze zainscenizuja mordobicie, zeby mnie sprowokowac, ona dla lepszego efektu rzucila sie na ziemie. Potem wyszla, bo myslala, ze za nia pobiegne a ja nawet nie patrzylem sie w ich strone. Wstyd sie teraz przyznac, ze z takim imbecylem spedzilem prawie 3 lata. Masakra !

Gość gość
Sprawa wygląda tak: Autor miał dziewczynę. Dziewczyna olała autora dla Agresora. Agresor bije tą dziewczynę. Autor żyje spokojnie sam. Co ma wspólnego zraniony i porzucony Autor z tym, że jego była dziewczyna woli być z Agresorem niż z nim? Bo nie jest agresorem? Efekt Jego obrony Jej byłby taki, że Dziewczyna czepiała by się czemu on się wtrąca oraz, że nie jest już Jego dziewczyną i może się spotykać z kim tylko chce a Agresor pewnie też dałby mu w zęby ponadto po całym zdarzeniu dziewczyna uprawiała by seks z Agresorem a Autor goił by rany albo wylądował by w szpitalu jako frajer.

Gość gość
No widzisz autorze, słuchaj ludzi co znają życie, pisali, dobrze zrobiłeś,że nie reagowałeś.Tylko małe głupie chuj/ki leciałby z odsieczą, co by się okazało, że dostałbyś wpier/dol bo zostałeś wystawiony.Wyciągnij wnioski, doceń kumpli, szmaty nie żałuj, marnie skończy.

Gość gość
Kiedy się dowiedziałeś,ze to prwokacja i od kogo?Od wiarygodnych ludzi?Jeśli to prawda, to ta laska jest tak tragiczna,że słów brak, ciesz się, że szmacisko poszło w piz/du.