Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet odezwał sie do mnie "spadaj".. prosze przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Mam za sobą nieudany zwiazek z chamem i falszywym gnojkiem. Mniej wiecej wiem jak ih rozpoznac, ale jak czlowiek sie zakocha....to inazej patrzy na te drugą osobe. Dziś żaluje,ze sie w nim zakochalam, bo wybaczalam, bylam z nim ,naiwna myslac,ze wiecej sie tak nie zachowa. Poznalam niedawno kogos...kto po pewnym czasie robil sobie ze mnie dziwne zarty.Po kilku randkach cos bylo nie tak, nie chce wyjśc na , powiedzcie mi czy przesadzam. Otoż stoją c z tym facetem, zakladalam kurtkę, on sie droczyl ze mną, jak wkladalam ręke w rękaw "pokiwalam " mu tym rękawem tuż przed nosem, ale w żartach !!!!!!!Prawie dotknelam nosa On zrobil powazną minęi powiedzial "spadaj" ale w miare cicho. Uslyszalam to. NO to czekam na wasze komentarze, czy zareagował zbyt poważnie?

Gość gość
spadaj a machać to sobie na taksówkę możesz

Gość gość
Ale ja nie chcialam go obrazic, droczylam sie z nim.

Gość gość
A to nie jest koncert chcenia , czy niechcenia. Miał prawo się obrazić SPADAJ

Gość gość
Kulturalny mezczyzna pomogl by Ci ta kurtke ubrac , a spadaj to chyba wiesz co znaczy ?

Gość gość
Bo mu pomachalm rękawem od kurtki przed nosem?Chwile wczensiej sie smialismy, droczylismy. w zyciu bym nie pomyslala,ze tak sie odezwie....:( a teraz to wychodzi na to ,ze jestem chamka Jakbym mu kurtke na glowę calą założyla...to nie mowie..ale

Gość gość
Tak a kulturalna kobieta praktycznie wyjeżdża gościowi z klaskacza przy ludziach :( OBIE SPADAJCIE

Gość gość
Ja go nie uderzylam!!!Nie wiem dkladnie w slowach opisac to co zrobilam. To bylo nic !!

Gość gość
Ja bym spadala i koniec z randkami :(

Gość gość
zależy jak to wyglądało, a spadaj to nie najgorsze co można komuś powiedzieć za machanie czymś przy twarzy

Gość gość
Ja go nie uderzylam!!!Nie wiem dkladnie w slowach opisac to co zrobilam. To bylo nic !! A przynajmniej przeprosiłaś i wyjaśniłaś, że to niechcący? Bo mogło wyglądać, że chciałaś go uderzyć.

Gość gość
no jeśli to nie było w żartach to faktycznie spadaj dla własnego dobra, przecież ty nic nie zrobiłas!! jakby cie naprawde lubił to by go to nie zdenerowowało

Gość gość
Czyli uważasz,ze on mnie nie lubi??? I stad to "spadaj"?

Gość gość
Czemu nie odpowiadasz czy go przeprosiłaś? Widocznie nie a to znaczy że miał rację.

Gość gość
Nigdy do nikogo nie odezwalam sie spadaj ani do faceta swojego. On powiedzial,ze obrażam sie o pierdołę, bo on jakbym mu powiedziala "spadaj" to by sie wogole nie obraził. Ja tylko zrobilam tez powazną minę, bo zaskoczona bylam jego slowem na tak absurdalne moje zachowanie. wyszlo,ze jestem sztywna i księżniczka... ech:( sama nie wiem

Gość gość
szybk lekcja kultury - wiele osób nie lubi jak im się czymś macha przed twarzą. To nie jest ani zabawne, ani przyjemne. Są granice żartów, ty je przekroczyłaś, więc powiedział ci całkiem neutralnie "spadaj". Nie musiało to być złośliwe, tylko zwykła reakcja na sytuacje która go zaskoczyła i wyraźnie mu nie pasowała. Jakby nie patrzeć nikt nie chce dostać rękawem w oko!

Gość gość
Ale to były na cham ,ja mu na chama nie machalam , nie odganial sie. Fakt mogl byc zaskoczony ale to bylo raczej smieszne , :(

Gość gość
No to raczej się pomyliłaś . spadaj

Gość gość
autorko, po tym co tu wpisujesz stwierdzam że nie nadajesz się do związku i współczuje twojemu facetowi:(

Gość gość
nie, to nie jest śmieszne, większośc osób zareaguje podobnie jeżeli nagle machniesz im czymś blisko twarzy, zwłaszcza oczu. Więc on zachował się normalnie, a ty powinnaś przeprosić.

Gość gość
Czemu sie nie nadaje?

Gość gość
pal licho machanie rękawem kurtki, to że robisz afere z tego "spadaj" w opisanym kontekście świadczy o tym że jesteś dziwna:o

Gość gość
otóż to autorko - nie wiesz gdzie jest granica przekomarzania się. Co innego jest "w zabawie" udawać, że kogoś uderzysz rękawem a co innego jest machnąć tym rękawem tak, że prawie dotyka on twarzy. Gdybyś trafiła w oko to by go "trochę" zabolało. Zaskoczenie i irytacja są w takiej sytuacji normalne, a "spadaj" to nic w sporównaniu do twojego zachowania w tej sytuacji.

Gość gość
Nie afere ,ale przypomn iał mi sie moj byly facet, ktory mną pomiatał , ja nie robilam afer...wybaczalam mu, bo mi na nim zależało. A powinnam bardziej sie szanowac i tak latwo nie wybaczac. A zdarzylo mu sie odezwac do mnie bardzo brzydko:( oNO i teraz niedawno on ,ten z rtandek, tak sie odezwał...:( Myslalam,ze powinnam mu zwrocic uwage,ze tak sie do kobiety nie mówi.

Gość gość
Nie sądze,ze go dotknełam:( Akurat stał tak,ze jak wlozyłam ręke do rękawa i wyciagnelam ją to prawie dotykał jego nosa i to byl impuls i lekko podroczylam mu przed nosem, nic wiecej.

Gość gość
Była twoja średnio sympatyczna akcja i była jego średnio sympatyczna reakcja. Teraz o tym zapomnij i zero wracania z nim do tego tematu. I zero klarowania mu jaki to jest okropny i chamski bo powiedział co powiedział. Zero tłumaczenia że ty sobie tylko wesoło machałaś a on się tak straszliwie zachował. Takie babranie sie w takich głupotach to koszmar:o

widocznie mu się nie spodobało Jeden już się z Tobą by nie spotkał a inny uzna że możesz być bo nie ma lepszej a j\innemu to nie będzie przeszkadzło i będziesz ideałem

Gość gość
boże, żeby dorosła kobieta nie rozumiała czegoś za co dziecko w szkole poszło by do kąta i zrozumiało za pierwszym razem.

Gość gość
O Boshe faktycznie problem :D No i co ,ze powiedział spadaj przeciez to nie było nawet nic chamskiego tylko go to zirytowało, dziwne, ze ogole pamietasz o tak malo znaczacej sytuacji