Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecane posty

Gość gość

rozmawiałem jeszcze wczoraj z koleżanką na skype a teraz pojawiła się ikonka ze znakiem zapytania przy zdjęciu w lisćie kontaktów wysyłam wiadomości ale nie wiem czy one docierają do niej ona nie odpowiada czy to znaczy że ona mnie zablokowała czy usunęła ze swojej listy kontaktów ja widzę jej awatar ale ze znaczkiem ?ponadto pojawia się przy znaku ? Ten użytkownik nie udostępnił ci swoich szczegółowych danych,ta osoba wspominała że chyba jej odłączą internet bo zalega z zapłatą za 3 miesiące,Czy jeśli odłączyli jej internet to mije wiadomości docierają do niej,

Gość gość
Usunęła Cię z listy, wiadomości powinny docierać.

Gość gość
A jak odcięli jej internet bo miała rachunek do zapłaty za 3 m-c i w wciągu 2 dni miała zapłacić i nie zapłaciła?To u mnie w laptopie jest jej awatar {zdjęcie] a obok znak ? i "ten użytkownik nie udostępnił ci swoich szczegółowych danych".Jeśli faktycznie odcięli jej internet to jak ona może dostawać moje wiadomości?,wysyłam"chciałbym dodać Cie na Skype" i brak odpowiedzi czy to znaczy że ona nie chce ze mną rozmawiać? proszę o odpowiedż {dziękuję]

Gość gość
a teraz jeszcze problem bo pisze w ramce gdzie wysyłam wiadomości i jak klinke wyślij wszystko znika i o co tu chodzi?