Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka21112013

Monte jest przepyszne!

Polecane posty

Gość janka21112013

MONTE deser mleczny z czekoladą i orzechami firmy ZOTT(z rożnymi dodatkami).Skład przedstawia się następująco: mleko (49%), śmietanka, cukier, skrobia modyfikowana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (0,8%)zmielone orzechy laskowe (0,5%), czekolada w proszku (0,5%), substancje zagęszczające: karagen, mączka chleba świętojańskiego, wapń, aromat.Jest w 100% zdrowe i smaczne! momentzmonte

Gość gość
Plus pol tablicy mendelejewa! Glupi cwoku!

Gość gość
Widząc taki wpis mogę powiedzieć ze człowiek jest z bardzo niskimi intelektem i poznaniami z chemii!!!

Gość gość
Mniam tez lubie ale czy jest zdrowe?

Gość gość
Kapitalistyczna trucizna! Nie jedzcie i nie pijcie! W wariatkowie dostaniecie zastrzyk!

Gość kikalikao
Monte jest takie same jak i inne serki tego typu!wiadomo nie jest bio!Ale ze trucizna,to wątpię!

Gość egzotyczna21
Uwielbiam Monte!! A Monte z dodatkami to strzał w 10!! Deser nie jest zbyt słodki, prawie wszystkie chrupią co uwielbiam, można jeść na wiele sposobów, mieszać z dodatkami, wysypać i jeść bez mieszania, każdą warstwę osobno lub razem jeść dodatki bez Monte lub z – jedno Monte – wiele sposobów!! Rewelacja – uwielbiam Monte z dodatkami deser pożywny smaczny dla małych i dużych polecam!!

Gość mamaasia2
Az osiem smaków smaków i tyle samo emocji. Desery Monte podbiły serca koleżanek z mojego babskiego działu. Dziewczyny są na tak, zdecydowany faworyt to deser z kulkami capuccino. Kilka wiecznie odchudzających się uznało, że Monte są trochę za słodkie. OK, niech nie jedzą, będzie więcej dla reszty

Gość Namysłów województwo opolskie
Dawno nie jadłem Monte serio jest 8 smaków

Gość gość
Ja tez lubie,ale czy takie zdrowe ?