Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w gabinecie rządowym

Polecane posty

Gość gryfny
panie Machulski, panie Julianie Machulski, do cholery jasnej, gdzie pan się schował ? film trzeba robić !

Gość gość
:D

Gość gość
"– Wiesz co masz robić? – upewniła się Kopara. – Wiem, Pani Premier – odpowiedziała sekretarka. – Mam gibki języczek i zrobię to dobrze. – Nie gorzej niż wczoraj. Pamiętaj! – A ja? – śliniła się Kopara. – Z iście lekarską przyłbicą zasadzę ci w dupcię, aż po łokieć."

Gość gryfny
a co wyprawiał Lolek, wrzuć kawałek tekstu proszę i kilka słów co ciekawego tworzą inne postacie ?

Gość gryfny
dobre , bardzo dobre i motzne ! czy mogę coś wrzucić na podany adres mailowy : kontakt@ ?

Gość gość
Tak, proszę :)

Gość gryfny
ciekawy wierszyk, składanka słowna na temat pewnego biskupa polowego - o nazwisku na literę G . za moment wrzucę i podpiszę się jako ' gryfny ' a przy okazji poproszę o pomoc historyka, chodzi o pewną nie wyjaśnioną sprawę z okresu II W.Ś. , brat cichociemnego został zamordowany prawdopodobnie przez ludzi z AL w małej miejscowości w woj. kieleckim , książka jest 'prawie' napisana ale potrzebuję się dostać do IPN lub poprosić historyka o pomoc, z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość gryfny
przesłałem na : kontakt@