Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 25, 2016 Banana! One są takie krzywofalliste, jeszcze mi usta zdeformują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Luty 25, 2016 Banany są najlepsze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 25, 2016 W smaku są pyszne, ale ten kształt jest taki podejrzany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2016 jak mój penis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Luty 25, 2016 Ogórków też nie tykasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2016 Czesiek vel Ironiczna_Mysz Ty przecież banany w poprzek jesz i to ze skórką zagryzasz nalewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 25, 2016 Ogórki mają bardziej normalny kształt. Poza tym ja je kroję na plasterki. Wiem, banany też można. Chyba jednak się przełamię i zjem tego banana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2016 słusznie Czesiu vel Ironiczna_Mysz jak pijesz to i zjedz coś nie żałuj , że o jedną nalewkę będzie mniej. i przyznaj się żeś Czesiek a nie kobieta o artystycznym forumowym pseudo Ironiczna_Mysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 25, 2016 Tego banana zjem jednak jutro. Dziś może tylko grejpfruta + do tego sok z pomarańczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Luty 25, 2016 Zawsze możesz go zmiksować mlekiem. Na żywo jeszcze nie widziałem penisa w kształcie banana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 25, 2016 O tak! :) Dobry pomysł, że ja na to wcześniej nie wpadłam :) Dzięki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach