Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z miłości pozwolić odejść od drugiej osobie...

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem zdecydowany. Zresztą powiedziałem jej czego bym oczekiwał, ale ona nie jest gotowa. Nie wiem czy kiedykolwiek będzie gotowa. Wiem, że mnie kocha. Mówi mi to. Chciałaby wiedzieć co u mnie i mieć jakiś kontakt, a ja tak nie potrafię.

Gość gość
Może ktoś miał podobny przykład i może coś sensownego napisać. Wiem, że i tak decyzja czy postępowanie musi być po mojej stronie

Gość gość
dzieckiem się swoim zajmij świnio bez honoru a jej dziecku nie rozbijaj rodziny - na razie zachowujesz się jak egoistyczna szmata - tylko o swoim fiucie myślisz!

Gość gość
gdybym myślał o tej części ciała już bym dawno z nią się "przespał" a do tego nie doszło

Gość gość
ale ciągle o tym myślisz skup się na swoim dziecku lepiej!

Gość gość
czy ty rozumiesz, że to nie chodzi o sex.... wszystko sprowadzacie do jednego mianownika

Gość gość
po tygodniu zerwania kontaktu..zadzwoniła w nocy....że on ją zwyzywał od ku... i dzi.... złapał za włosy, zamknął w mieszkaniu, żeby nie mogła uciec. Następnego dnia po rozmowie mówi, że dalej podtrzymuje decyzję, żeby się nie kontaktować. Nie rozumiem ...:(

Gość gość
gość 2016.02.25 "Z jednej strony chciałbym więcej niż może mi dać, ale powiedzmy, że jest ok. Natomiast po namiętnym spotkaniu nagle dostaje telefon, że mam już się nie pojawiać. Kiedy mamy się "rozstać" Ona rzuca się na mnie..." laska robi Ci klasyczne pranie mózgu....