Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PATRYCJA KWIATUSZKU JESTEŚ?

Polecane posty

Gość gość
FAJFUS projekt muna się odezwał :classic_cool:

bo musze coś obgadać, możesz przy okazji luknąć na meila co... ale chyba długo nie będę siedział ogólnie, ale ty pewnie później nie będziesz miała czasu :/

zerkne na maila i tak pozniej tez mnie raczej nie bedzie

ok, ja już wysłałem :) a co robiłaś wczoraj że nawet na chwilke nie luknęłaś cały dzień? :P

prawik wypjertalaj stąd znów ją wyzywasz i sie z niej naśmiewasz a za chwile będziesz przepraszał i udawał wielce zakochanego mendo pieprzona

Bo brat zjechał z rodzinka na koncowke ferii i siedzialam z nimi a dzisiaj chyba zabiore dzieciaki do kina na jakas bajke musze zerknac co graja w heliosie

znów sie z niej naśmiewasz prawik debilu, ciągle insynuujesz że jest bezrobotna albo na rencie, stuknij sie w łeb idioto, ty naprawdę myślisz ze po takim codziennym gnojeniu masz u niej jakiekolwiek szanse? :o x to fajnie Pati :) w focusie helios? czasami sobie oglądałem piotrków palcem po mapie hehe i wiem co gdzie mniej więcej jest :D:P:P

żałosny jesteś z wmawianiem o podszywach, w tym temacie już 2 razy sie naśmiewałeś, może k***a powiesz że to podszyw? weź idź sie k***a powieś debilu to wszystkim ulży, co za jełop... :o x to może Zwierzogród albo Misiek w Nowym Jorku takie filmy dla dzieci bajkowe widze mają w repertuarze ;)

ale tego Misia w Nowym Jorku grają tylko rano o 10:30 a Zwierzogród o 10:00 11:00 15:45 18:30

dobra Pati ja spadam :/ jak wróce to podbije temat albo jakiś inny założe, może będziesz miała czas to wejdziesz :) Miłego dnia życzę, całus w szyjkę 👄:P

Gość gość
nawet sie nie odezwała

Nie ma zbyt duzego wyboru jedynie Zwierzogrod na 18:30