Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czego ciekawego się dzisiaj dowiedzieliście?

Polecane posty

Ja się dowiedziałam że średni wiek lokomotyw spalinowych używanych przez PKP do przewozu pasażerów wynosi około 40 lat, a lokomotyw elektrycznych 35 lat :) a mówią że ponoć nowoczesnośc, pendolino itp :( A wy czego się dowiedzieliście? :)

Gość gość
ja poznalam nowe slowo, stratyfikacja:)

Gość gość
co

Gość gość
mam depresje i niczego aie nie dowiaduje eeeeeee

Gość gość
że jestem uczulona na leki których potrzebuje żeby funkcjonowac :D

Gość gość
Uczę się o balneologii.

Gość gość
że jesteś MizantropiaOdraza dziewicą analną

Gość gość
że kawałki kurczaka posmarowane mazią z majonezu, czosnkiem i serem parmezan i pieczone w piekarniku są pysznie soczyste i miękkie.

Gość gość
Dowiedziałam się dziś wielu rzeczy. 1. że facebook znów wprowadził głupie zmiany o których na razie wam nie powiem. 2. żedrobny wydawca nie ma czego szukać w Adtaily mniej więcej od 2011 roku 3.że 6latki mogą się rekrutować wyłącznie do oddziałów przy szkołach podstawowych w żadnym wypadku nie do oddziałów przy przedszkolach 4. że co dzień rano tak mi wykrzywia łeb do tyłu kiedy delikatnie naciskam pedał gazu bo moje auto ma aż 170 koni mechanicznych. 5. że wciąż błądzę szukając idealnego pomysłu na biznes bo takowy prawdopodobnie rodzi się raz na milion. 6. dowiedziałam się że chyba znów nie wiem czy chcę się wyprowadzić 7. że nie potrafię brać życia takiego jakim jest tylko stale bujam w obłokach-chociaż to juz wiem od dawna, lecz za każdym razem kiedy to sobie uświadomię, szybko staram się o tym zapomnieć.

Gość gość
A i jeszcze się dzisiaj dowiedziałam że zmarł:( Zdenek Smetana twórca ,,żwirek i muchomorek"