Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chętnie bym się zakochał ale żadna mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

romantyczni z prawdziwego zdarzenia mają przekichane :/

Gość Lejdi24
A czemu to cie zadna niechce?:-)

Gość gość
chcą zbyt przystojnych a ja nie jestem aż tak atrakcyjny. Ile bym dał żeby się zakochać

Gość Joanna Sumeragi
To odtwórz się całkowicie jak przyciągniesz ogromne uczucia to zdobędziesz swoją ofiarę.

Gość Lejdi24
Oj kobiety nie patrzą tak na wygląd jak faceci, kobieta która chce związku najpierw zwraca uwagę na wygląd:-)

Gość gość
jestem bardzo romantyczny uważam, że zaoferowałbym kobiecie wszystko co najlepsze :) jakby doszło do związku

Gość Lejdi24
Sorry tam miał być ze najpierw zwraca uwagę na charakter itd

Gość Lejdi24
Sorry tam miał być ze najpierw zwraca uwagę na charakter itd

Gość gość
ale to nigdy się nie uda bo kobiety mają zbyt wygórowane wymagania co do wyglądu

Gość Lejdi24
Moze to nie problem urody może inny problem

Gość gość
nie bo one mówią "na co mi przecietny"

Gość Lejdi24
Oj nie właśnie ze tak nie jest ze zbyt wygórowane:-) tak sie wydaje facetą z kompleksami a ile masz lat? Daj zdj jeśli się nie wstydzisz ocenie

Gość Lejdi24
Oj nie właśnie ze tak nie jest ze zbyt wygórowane:-) tak sie wydaje facetą z kompleksami a ile masz lat? Daj zdj jeśli się nie wstydzisz ocenie

Gość gość
Lejdi24 dziś mam 26lat a nawet się nigdy nie całowałem

Gość Lejdi24
To najwidoczniej trafiasz na puste laski co by chciały księcia z bajki niczym model czy jakiś znany aktor z tv . Przeciętny ma szanse:-)

Gość gość
boże ile bym dał żeby być w związku :/

Gość Lejdi24
A ja mam 24 lata nie jestem ładna choć szczupła a adoratorów mi nie brakuje chociaź to może mnie sie wydaje tylko ze nie jestem ładna. Wielu odrzuciłam i niby serce złamałam ale nie za wygląd tylko za co innego. Sama jestem romantyczką hehe a mało romantycznych facetów takich naprawde romantycznych hehe:-)

Gość gość
to właśnie takiej bym szukał bo nie chce jakieś modelki bo szukam ze swojej ligi

Gość gość
nie mam do kogo się przytulić masakra

Gość Lejdi24
To fajnie ze jesteś romantyczny powinny to docenic jakaś na pewno doceni

Gość gość
ale ja jestem romantykiem z prawdziwego zdarzenia

Gość Lejdi24
A potrafisz podejść do dziewczyny z szacunkiem?:-) a skąd jesteś tak wogóle? Mnie to sie trafiają zazdrosnicy i sami palanci ze tak powiem

Gość Lejdi24
A potrafisz podejść do dziewczyny z szacunkiem?:-) a skąd jesteś tak wogóle? Mnie to sie trafiają zazdrosnicy i sami palanci ze tak powiem

Gość Joanna Sumeragi
Powiem tak... chcą przystojnych i atrakcyjnych i co z tego? Ja znam takiego bardzo przystojnego, wysokiego mężczyzny który od lat nie miał kobiety bo ONE się go boją, a ja nie wiem w jaki sposób go zdobyć, skoro on woli mężczyzn i miał BYŁEGO PARTNERA. Dowiedziałam się, że to właśnie ten przystojniak od lat kocha mnie SKRYCIE lecz boi się miłości! To już jest dla mnie homofobia, ale nie dam za wygraną i muszę go zaciągnąć do siebie. Sama od kilku lat nie byłam z nikim w prawdziwym związku, a uczepiłam się tylko JEGO. Poznałam go przeszło od 2013 w Carrefour. Zajmował się ochroną osób i mienia także dla Vipów. Jest względnie wysokim brunetem o zniewalających oczach. Nosił elegancki garnitur w pracy, a teraz firma zatrudniła go na wysokie stanowisko kierownika i w dodatku się mnie boi bo ja taka super laska, atrakcyjna, dominująca. Nie chcę nikomu się oddać, pragnę tylko jego. Nie ważne czy sypiał ze swoim mężczyzną po prostu chcę mieć z nim dzieci tak jak wtedy chciał ale to ja zwiałam od niego 3 lata temu. Druga sprawa nie może spojrzeć kobietom w oczy, do mnie też i co k**** mam zrobić???

Gość gość
rozmawiałem z kobietami one twierdzą żeby być w związku trzeba być bardzo atrakcyjny więc sama rozumiesz dlaczego jestem sam.

Gość Lejdi24
Czasem szczęściu trzeba dopomuć czemu zadna nie zauwazy twojej romantycznej duszy a może jesteś nieśmiały

Gość gość
Lejdi24 dziś Z szacunekim? oczywiście! nigdy bym nie potraktował źle kobiety nawet jakby mnie potraktowała np. jak śmiecia :)

Gość gość
Lejdi24 dziś no jestem nieśmiały nie czuje się pewnie bo nie chce być odrzucony to kilka razy pod rząd

Gość Lejdi24
Pierwszy raz słysze zeby kazda kbieta tak uwazała ja miałam bardzo przystojnego faceta i koleżanki niedowierzały ze taki przystojny koleś ze mną jest związek trwał 3 lata ale facet zle traktował był dupkiem więc odeszłam zas byłam tez z brzydszym w związku dwa lata był on przed tym przystojnym facetem i z tym brzydszym układało sie bardzo dobrze tylko zginął w wypadku to juz inna historia

Gość gość
Lejdi24 dziś Z Przemyśla jestem