Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CV oparty na samych klamstwach, lewe swiadectwa pracy

Polecane posty

Gość gość

Moj zyciorys jest oparty na samych klamstwach, poza dyplomem i znajomoscia jezykow. Mam 2 swiadectwa pracy, ktore dostalam od znajomych majacych duze firmy, lub znajacych glownego managera. Referencje sa swietne i podpisane przez kierownika. Niestety nie mam innego wyjscia, bo po studiach mialam nedzne prace, nic nie moglam znalzc chociaz bardzo sie staralam. Sprzatalam po domach, pracowalam w knajpach na najnizszej pozycji, w MC Donaldzie itp. Mieszkam za granica (gdzie rowniez skonczylam studia) i naprawde przezylam odyseje. Nie lubie klamac i mam z tego powodu straszne wyrzuty sumienia. Za kazdym razem jak wysylam to cv to nie moge w nocy spac i sie boje. Nie wiem czy sie nie wkopie przez np. brak doswiadczenia. Bo jedyna praca w biurze jaka mialam to 8 miesieczna praktyka na ktorej nic sie nie nauczylam poza kopiowaniem dokumentow, skanowaniem ich, sprawdzaniem umow i pisaniem mailow do klientow. Obsluge kompa mam opanowana, excell, word, power point, SAP itp. Ale wlasnie jakis wiekszych umiejetnosci to nie mam. Czy byscie na moim miejscu ryzykowali? Jak juz wspomnialam, swiadectwa pracy w razie co zostana przez pracodawce zweryfikowane, znajomi potwierdza.

Gość gość
Znam ludzi z lewymi dyplomami którzy całkiem legalnie pracują w korporacjach. Studia to bzdura.

Gość gość
dziwne ze swiadectwa pracy masz z duzych firm, a placili skladki za ciebie? dobra kadrowa to zaraz wyweszy jak bedzie naliczac urlop itp

Gość gość
tego sie nie boje, bo dane sa poufne i jesli zaczne prace w nowym roku to ze starego sie nie liczy. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

Gość gość
a powiedzcie mi, czy jak ktos pracowała na czarno, to się pisze takie prace w CV? Czy nie mozna?

Gość gość
ale po jakims czaei masz prawo do 26 dni urlopu a nie 20 !

Gość gość
up

Gość gość
widzialem ze na temat wynagrodzenia i warunkow pracy pisali na stronie gowork

Czy byscie na moim miejscu ryzykowali? x daj sobie powiedzieć, że mało ludzi jest w stanie się postawić na miejscu śmiecia-oszustki. tym pytaniem obrażasz homo sapiens.

Gość gość
Dobrze robisz autorko ja też gdybym nie naściemniał to bym dobrej pracy nie miał. Wiesz ważne jest żebys robiła swoje i szef byl zadowolony. Taka prawda papierkiem się d00pe pociera.

Gość gość
brokeninside jestes zwykla gnida, ktora nalezy rozdeptac, bo na wiecej nie zasluguje