Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17 letnia kuzynka ubiera sie jak gowniara

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie zrozumiem co tacy ludzie maja w glowie, ja mam 26 lat meza i 5 miesieczne dziecko, ubieram sie i zachowuje jak na swoj wiek a moja kuzynka ma 27 lat meza, 4 lata po slubie, dziecka nadal nie maja ale do czego zmierzam, ona ma 27 lat a ogolnie wyglada na 20 góra, zamiast sie ubierać poważniej żeby wyglądać bardziej na swój wiek to ta nosi jakies sukienki z odkrytymi plecami, sukienki luźne mini, robi z siebie taka modniare i mysli ze jest z******ta bo mlodo wyglada.. jak siema pod 3o to powinna sie tak ubierac, bez wzgledu na to jak mlodo wygladai ile kasy na to ma

Gość gość
Ale p********z, jak by huj szmatę gryzł. Pod 30 haha ... to kiece do ziemi i kwiecistą bluzkę na guziki do kompletu bo tak wypada. Jak Ci tak wypada to się tak ubieraj.

Gość gość
Zalosna jestes autorko i huj Cie powinno obchodzic kto sie jak ubiera.lepiej popros faceta zeby ci zrobil dobrze bo gorycz az kipi.

Gość gość
każdy się ubiera jak chce

Gość gość
To jej wina ze wy sie zabezpieczyc nie potrafiliscie? Zalosna.

Gość gość
hahahahahahahaaaaaa jprd jaki mlotek :D

Gość gość
ja tylko mowie co widze.

Gość gość
Oj chyba zazdrosc przez ciebie przemawia.Ty sie zrobilas na pancie i co zazdroscisz kuzynce,ze inaczej sie ubiera?Ja mam 33 lata,czy to znaczy,ze mam chodzic w garsonkach i zapieta pod szyje?Chodze w jeansach,legginsach,bo tak lubie i mam w nosie co mysla inni.

Gość gość
A co za różnicę Ci robi jak się ubiera?

Gość gość
Zajmij się czymś pożytecznym. Jak człowiek ma dużo na głowie, to szmatki innej osoby są ostatnią rzeczą, jaka wywołuje emocje.

Gość gość
chodzi mi tylko o to ze strasznie sie ponosi tym ze tak mlodo wyglada, iubiera sie jak 18latka. W tymwieku troche to dziwnie wyglada, jakby chciala sie podobac wszystkimmlodym chlopakom,i niepiszcie ze chodzi tak ubrana i wymalowana dla siebie bo w domu tak sie nie pindrzy

Gość gość
No ok, wyjaśniłaś już dlaczego Ci się to nie podoba. Ale przecież nikt nie zmusza Cię do chwalenia jej czy ubierania się tak samo. Mnóstwo ludzi ma różne gusta i ubiera się lepiej czy gorzej. Dlaczego robi Ci to taką różnicę, że aż piszesz o tym na forum?

Gość gość
Przecież teraz taka typowa 18-tka wygląda i ubiera się jak 25 latka. Może Ty staro wyglądasz i wydaje Ci się, że każda dziewczyna to gowniara.

Gość gość
sama wygladasz staro, wygladam na swoj wiek i wole tak wygladac nizjak gowniara