Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu jakaś chętna kobieta aby towarzyszyć mi w 5letniej

Polecane posty

Gość gość

podróży dookoła świata? JA POKRYWAM KOSZTY. 60 miesięczna podróż, początek europa -> ameryki -> afryka -> australia i oceania -> azja i powrót do domu. Ja 30 lat, szukam towarzyszki do 40tki o dobrej kodycji fizycznej, bez stałych zobowiąza w kraju. Są chętne?

Gość gość
Jaka gwarancja że jej nie sprzedasz gdzieś do burdelu?

Gość przerost tresci nad forma
wycieczka zakończy się w pierwszym państwie którym bedzie turcja :D dalej już pewnie w innym towarzystwie naiwniara zwiedzi komnaty w północnej afryce :D

Gość przerost tresci nad forma
a jak faktycznie się wybierasz to zmien kolejnosc i zacznij od azji tam bez problemu znajdziesz towarzyszke na dalsza podroz ktora wyjdzie z pewnoscia taniej niz europejka i nie bedzie wieczenie narzekac :D

Gość gość
Co to znaczy jaka gwarancja? Z imienia i naziwska będzie można mnie sprawdzić, jestem byłym prezdsiębiorcą, inwestorem, teraz w zasadzie tylko rentierem. Nie ma skazy na moim życiorysie, a wy tu o jakiś handlu ludźmi...

Gość gość
w innym temacie pisza ze paszport kosztuje 5 tys euro wiec te dane to wiesz co sobie mozesz zrobic.

Gość gość
szukamsponsora.pl tam znajdziesz skoro masz kasę :D

Gość gość
Ale ty musisz być brzydki albo jakiś popiertolony, żeby aż w tak desperacki sposób kupować sobie dziewczynę. Ale mam dla ciebie taka jedna zdzirę, która na bosaka poleci.