Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madama22

Upławy!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Mam 22 i pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Od około 2 tygodni mam ogromne upławy, raz są mleczno białe, raz żółte, a kilka razy nawet się zdarzyło że były zabarwione krwią. Śluz ten nie ma nieprzyjemnego zapachu. Od kilku dni odczuwam lekkie swędzenie w pochwie. Niestety nie mogę iść teraz do ginekologa z tego względu, że za 2 dni mam dostać okres. Przeszukałam cały internet, ale nigdzie nie widziałam podobnego problemu. Czy któraś z was miała taki problem?

Gość gość
moze masz jakas infekcje

Gość gość
W leczeniu upławów najlepszy jest Lactovaginal, kupisz go w aptece bez recepty. Normalizuje wydzieline z pochwy oraz wzmacnia flore bakteryjna chroniac przed rozwojem infekcji. Stosuj go od razu i potem jeszcze po okresie przez tydzień.

Gość gość
infekcja grzybiczna. wez ten lactovaginal, choc ja polecam multi-gyn active gel, drogi albo naprawde rewelacyjny, zanim sie to rozwinie bardziej i bedzie chol.ernie dokuczliwe :O

Gość gość
Dobrze dziewczyny mówią, mozesz tez zamiast lactovaginalu kupic sobie lacibios femina, a skoro masz mieć okres to są też tampony probiotyczne i do tego specjalny płyn do higieny intymnej wspomagający leczenie infekcji np z firmy lactacyd femina

Gość gość
Szczerze mówiąc nie wiem co Ci mogę poradzić oprócz pójścia na wizytę do ginekologa. Sama jakiś czas temu miałam dziwne upławy , poszłam do ginekologa www.sofimed.pl w Krakowie, powiedział, że mam jakąś infekcję i dostałam tabletkę. Szybko pomogło

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią, że tylko wizyta u ginekologa możesz pomóc. Najlepiej będzie wiedział co to i przepisze odpowiedni lek. Mogę Ci polecić mojego ginekologa z www.godulahope.pl w Rudzie Śląskiej

Gość gość
Ja nigdy nie zwlekam z wizytą u ginekologa, chodzę do www.medis.pl w Katowicach i jak tylko coś mi się dzieje to wolę iść i sprawdzić czy wszystko jest ok