Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu tak wiele matek wchodzac do

Polecane posty

Gość gość

sklepów czy galerii same się rozbierają a dziecko wożą opatulone w gondoli pod kocykiem? Przecież takiemu dziecku też jest gorąco a bardzo często widzę jak mamusia w samej bluzce a dziecko w wózku w gondoli, buda zasłonięta, pokrowiec od gondoli zapięty i jeszcze pod kocykiem....no ludzie...

Gość gość
Ja też chodzę po sklepach ale nigdy nie byłam świadkiem takiej sytuacji jaka opisujesz. Zawsze dzieci były odkryte, odpiete kurtki, ściągnięte czapki. Głupoty piszesz żeby tylko coś napisać.

Gość gość
Ja też nie widziałam czegoś takiego, przeważnie matki nawet jak wchodzą do marketu tylko po 1 rzecz to przynajmniej czapkę dziecku zdejmują.

Gość gość
Ja notorycznie widze takie matki,same sie rozpinaja a dziecko w wozku opatulone!

Gość gość
Też to widzę. Tak samo w środkach lokomocji.

Gość gość
widziałam takie przypadki. Najczęściej to właśnie dzieci w wózkach są tak zapakowane.

Gość gość
Ja tego nie widzę. Więcej u mnie da się zaobserwować jak dziecko jest rozebrane a matka ubrana. Wczoraj byłam w sklepie matka z wózkiem wchodzi przede mną. Rozbiera dziecko ściąga czapkę, rękawiczki, szalik, rozpina kurtkę. I dosłownie po 5 minutach już jest przy kasie. I pomimo małych zakupów rozebrała dziecko, chociaż sama chodziła nawet w czapce.

Gość gość
Tak tez to bardzo czesto widzę, straszne to jest. Tym bardziej jak dziecko opatulone, a tak małe ze nic nie powie ze mu gorąco. Matki wpatrzone w wystawy, a dzieckiem się nie zajmą, Uważam, że kobiety powinny chodzic na zakupy jednka same, jesli się da oczywiscie. Nieraz babcia jest dobrym rozwiązaniem lub dobry mąż :D

Gość gość
Ja nigdy nie zwracalam uwagi ale sama rozpinam dzieci bo nie chce zeby sie zgrzaly a potem zeby ich nie przewialo.

Gość gość
JA też to czasami widzę. Z tym że nie dzieci w gondoli- zwykle do gondoli ludziom nie zaglądam- ale takie około roku- w kurcie, czapie i z wypiekami na twarzy. Ale to samo można zobaczyć wiosną na ulicy- mama chodzi już bez kurtki bo jej gorąco ale dziecko w zimówce i w czapie- bo pogada zdradliwa :O

Gość gość
Niedawno widziałam w sklepie dziecko w grubej kurtce, grubej czapce, rękawiczkach i co gorsz, z połowa twarzy zasłonietej grubym szalem. Na dworze było wtedy ok. 10 stopni, więc to nie było nawet ubranie na dwór, o sklepie nie mówiąc.:o

Gość gość
Ja nie zabieram dziecka do centrum handlowego, tylko zostawiam je z tatą w domu. Nie zauważyłam, żeby matki zabierające dzieci ze sobą, nie rozbirały ich.