Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkomiatu

Dlaczego on sie odzywa? Po tym wszytskim..

Polecane posty

Gość ciezkomiatu

Bylismy ze soba oficjalnie jakies pol roku, mieszkal u mnie. Nie mial stalej pracy, ale lubic wypic piwko i czesto wychodzic. Mial swoje chwile gdy byl mily i slodki ale w wiekszosci niemily, nie szanowal mnie lub innych ludzi w okolo. Jak bylismy u jego rodzicow pewnego razu, tak sie poklocilismy,ze chcial mnie stamtad wyrzucic( wielka afera). W czasie tego 'zwiazku' schudlam, bylo mi bardzo zle. Ja bylam winna wsyztskiemu, mowil,ze kontroluje go i gdybym ja byla milsza to on tez taki by byl. Dalam mu prace - moznaby powiedziec - w firmie gdzie pracuje, ale on niczego nigdy nie docenil. Po 6 miesiacach wyrzucuilam go z domu. I cisza... spokoj. Po dwoch miesiacach dostalam kartke swiateczna pelna milosci.. A kilka dni temu, po 6 miesiacach zaprosil mnie do znajomyc na portalu spolecznosciowem a ja napisalam,ze nie bedziemy znajomymi i wtedy on zaczal sie dziwic, jaki to ja mam problem. A pozniej zaczal mi pisac,ze jest najszczesliwszy na swiecie teraz i nigdy nie da nikomu kontrolowac swojego zycia. Ta cala historia wplynela tak negatywnie na moje zycie ze nie umiem po prostu zapomniec, wybaczyc. Po co on w ogole sie do mnie odzywa, czy w jakim tam inny sposob zaczepia?

Gość gość
odezwał sie , bo potrzebował żebyś go dalej utrzymywała - skoro odmówiłaś to chciał "zachować twarz" i zaczął twierdzić jaki to on szczęśliwy bez ciebie - proste! a swoją drogą - brać alkoholika na utrzymanie - aż taka jesteś zdesperowana żeby mieć chłopa?

Gość gość
Chce sobie za/ru/chać bez zbowiązań.

Gość ciezkomiatu
Ale on nie jest alkoholikiem, no bez przesady. Nic nie dostanie. Nigdy

Gość ciezkomiatu
Boze, on nigdy nie przeprosila za nic. Wedlug niego on nic zlego nie zrobil. Ile krzywdy ten czlowiek mi zrobil..