Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli spełniaja mi sie sny to jestem jakimś medium?

Polecane posty

Gość gość

Wiele snow mi sie spełniło np: śnił mi się mój były, od dawna, który nie odzywał się chyba z rok i na następny dzien po tym śnie się odezwał!, albo przed zamachem w Turcji śniła mi się ..strzelanina. Wiele też miałam snów jak miałam jakies problemy , raz miałam kryzys w zwiazku i codziennie plakałam, chodziłam załamana kompletnie i przyśnił mi się jakis pan ,ktory mi dał wielka czekoladę i na nastepny dzien sie pogodziliśmy i bylo juz z kazdym dniem lepiej i to on sie pierwszy odezwał Kiedyś śnił mi się też rozbity wazon co oznacza w senniku " rozstanie z osoba którą się kochało" i tak się właśnie stało jakis tydzien pozniej...Albo śniła mi się mama mojej koleżanki, której nigdy nie widziałam ,a znam koleżankę od roku, na następny dzień tak wyszło, ze pierwszy raz ją spotkałam Przypadek? Jak myslicie? Czy mam jakiś paranormalne zdolnosci?

Gość gość
A to byly tylko przykłady, takich snow co mi sie sprawdzilo bylo o wiele więcej Czasem też tak mam ,ze o czymś sobie pomysle np o jakiejś osobie i ona dzwoni w tym momencie, albo zanuci mi sie jakas piosenka, taka mniej popularna i slysze ja w radiu zaraz, ale bardziej mnie dziwią te sny

Gość gość
up