Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy a seks z partnerem.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem od 5 lat w związku. ;) nigdy nie miałam wystrzalowego libido. Ale kochaliśmy się często. ;) czasami po 2 razy dziennie. Nie mieszkamy razem ale nie w tym rzecz. Od pół roku mam problemy rodzinne różne nie będę zagłębiać się. Od tego czasu zaniedbuje partnera. Nie mam ochoty na seks. Unikam seksu jak ognia. Przestał sprawiać mi przyjemność . Podczas zbliżenia ciągle myślę o problemach. Nie mogę się od nich psychicznie chociaż na chwilę uwolnić. Mój partner jest bardzo wyrozumiały nie ma o to do mnie pretensji ale ja sama chciałabym jakoś to poprawić. Chciałabym tak jak wcześniej kochać się z nim często . Chciałabym widzieć jego zadowolenie w oczach. Jak się przełamać? Jak sobie pomóc? :) nawet alkohol nie pomaga.

Gość gość
Nie zmuszaj się, on powinien zrozumieć, że masz jakieś zmartwienia, a jak nie rozumie to wywal go ze swojego życia. Nie rób z siebie niewolnicy.

Gość gość
Napisałam ze rozumie i nawet słowa nie powiedział że coś jest nie tak. Chodzi o mnie . Mnie to meczy bo wiem że zaniedbuje partnera. Stałam się oziebla bez uczuć. Prawdziwa królowa lodu.

Gość gość
skoro nic nie mówi, to ma coś na boku

Gość gość
Nie nie ma nikogo na boku. Jak coś się dzieje złego to odrazu trzeba mieć kogoś na boku? Nie sądzę . Współczuję ludziom takiego myślenia. Na szczęście są ludzie którzy nie szukają odrazu pocieszenia na boku.

Gość gość
Nikt więcej nie pomoże. :-)