Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej dziewczyny! Lubie cycate blond niunie z wygladem 8, 9 na 10

Polecane posty

Gość gość

Takie jak Natalia Wasiluk i lubie tez jak mowia wprost ze przyciaga je do mnie moja kasa bo dzieki temu widac po mnie ze mam dobre geny zaradnosci zyciowej i ze zawsze sobie w zyciu poradze. Co wy na to?

Gość gość
Lubie to gdy kasa nie jest dla nich obojetna bo wiedza ze status spoleczny wyznacza stan posiadania a stan posiadania odzwierciedla stan umyslu i tym samym dobre geny. Dlatego nigdy sie nie kryje z tym co mam i ile mam. Bo to co facet ma i ile tego ma swiadczy o jego zaradnosci zyciowej i pewnosci siebie. A zaradnosc zyciowa i pewnosc siebie swiadczy o dobrych genach!

Gość gość
Nie lubie dziewczyn ktore sie wypieraja ze kasa nie jest wazna. Wali od nich obluda i zwyklym klamstwem! Kazdy wie ze facet ktory jest zarady i pewny siebie i dzieki temu ma kase ma dobre geny bo gdyby nie te geny to nigdy nie byl by zaradny i pewny siebie!

Gość gość
Te co leca na kase sa najlepsze sa szczere i konkretne i wlasnie takie lubie jeszcze zeby wyglad mialy 8-10/10

Gość gość
Dokladnie te dziewczyny ktore wprost sie pytaja ile zarabiasz co masz itd sa szczere i przez to dobre do tego inteligentne i mocno stapajace po ziemi takich kobiet nam trzeba!

Gość gość
Kazdy woli szczera dziewczyne ja tez wole jak mi dziewczyna powie wprost ze podobam sie jej bo mam kase wiadomo o co chodzi! Pieniadze sa wazne bo bez nich w naszym swiecie jest sie nikim!