Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucjannnn

czy mam prawo wymagac od zony. ....

Polecane posty

Gość lucjannnn

tylko ja pracuje, zarabiam tyle ze starcza i jeszcze zostaje. mamy 2 małych dzieci przedszkole i pierwsza klasa szkoły podstawowej. zony obowiazki to zaprowadzic dzieci i zabrac , zrobic drobne zakupy, drobne sprzatanie, pranie prasowanie i gotowanie dzieciom. ja stołuje sie na miescie. konto bankowe wspolne, wydatki nie limitowane. chce zona do kosmetyczki na basen, fryzjera .... no problem nie wnikam. weekendowo sprzatamy razem mieszkanie generalnie i robimy duze zakupy - chemia , miesiwo serki, parowki itd. w tygodniu tylko pieczywo i wedlina. w zamian za to powiedizałem ze chce sexu JAK PRZED SLUBEM I PRZED PORODAMI. czyli anal, głebokie gardło, wiecej pozycji a nie po bozemu. koniec gadek typu boli mi głowa, jestem zmęczona , albo jak chcesZ to ****aj ja ide spac ... i walisz jak zwłoki. to nie jest tez tak ze nie pozwalam jej isc do pracy, to jej wolny wybór. zdradzac nie mam zamiaru. kurfy odpadaja bo to syfiary. czy wymagam zbyt wiele .. p.s. zona mnie nie zdradza, mam nielimitowany czas pracy. wpadam do odmu o ktorje chce nie informujac zony. telefony sa na mnie wiec jak bym chciałto zerkna bym w bilingi, ale tego nie robie bo wiem ze jest wobec mnie łokejw tej kwestji :). zona jest atrakcyjna szczupłą zadbana, dzieci ciała nie zniszczyły, miała cesarke, nie ma rozstepów czy nadwagi.

Gość gość
Prowokacja albo jestes niezlym dupkiem

Gość gość
Piszę jako kobieta. Jeśli nie jestes pasztetem to ja bym na takie warunki poszła. Pozdrawiam :)

Gość lucjannnnn
nie prowokacja ... powiedzmi czemu jestme dupkiem . nie wymagam czegosn ie stworzonego. to wszystko miałem przed slubem. chce tylko zeby nasze zycie erot. wróciło do stanu sprzed porodu i niczego wiecej niczego.

Gość gość
Prowo jak nic.

Gość gość
Bo moze to zonie nie sprawia radosci jak ma w gardle wszyscy wiemy co i dlatego tego nie chxe robic.Nie kazda kobieta to lubi wiec noe masz prawa tego wymagac

Gość lucjannnnn
miło anonimowo kobieto słyszec , ale nie szukam nikogo . chce naprawic ten zwiazek ale jakos zona nie daje sie przekonac. dwa -trzy razy w tyg to ja prowadze dzieci do szkoły przedszkola zona tylko ubiera. wracajac z pracy zawsze robie zakupy, zona wysyła liste sms i kupuje co trzeba. drobnica ale ona juz nie musi sie szwedac po spozywczaku . nie wydaje mi sie zeby była przemeczona. bo czym?

Gość lucjannnnn
zrozum ze NIE WYMAGAM NICZEGO czego bysmy nie robili przed slubem. to ona pokazała mi sztuczke z głebokim gardłem, to z nia miałem to pierwszy raz, to z nia pierwszy raz spróbowałem analu. przeciez to nie były gwałty. nie rozumiem czemu teraz nie mozemy tego robic....

Gość gość
A rozmawiales z nia na ten temat?

Gość gość
Lucjanie, czy przedstawiłeś żonie te warunki? Co ona na to?

Gość gość
Bo jej sie nie chce nie sprawialo jej to widocznie przyjemnosci wiec po co ma sie dziewczyna meczyc

Gość gość
"tylko zeby nasze zycie erot. wróciło do stanu sprzed porodu i niczego wiecej niczego" niczego więcej innego? to wyślij dzieci w kosmos. A serio: nie masz prawa wymagac. Po pojawieniu się dzieci nic nie jest takie samo jak przed tym. NIC. Nie będzie inaczej, ze kobieta-matka jest pierwsza przed kobieta-kochanka (swojego męża, nie innego faceta, żeby było jasne) - troska o dziecko przyslania chec nastawienia anusa mężowi. Nie wiedziales? To po pierona rodzine zakladales? Trzeba było się bzykac w nieskonczonosc...

Gość gość
non stop z nia o tym gadam. nie bo nie ... i taka to gadka.

Gość gość
w sumie skoro kiedyś to robiła to niby mas prawo wymagać, ale jednak jeśli jej nie podniecasz już tak jak kiedyś to rozumiem czemu tego nie robi

Gość lucjannnnn
szkoda zen ie piszecie pod nickami łątwiej było bym i odpowiadac. .. zrozum anonimowy rozmowco ze nie chce uprawiac z nia sexu przy dzieciach, przed pojsciem spac zawsze mozna sie pokochac. nieraz wychodze do pracy o 10 . zaprowadze dzieci do szkoły przedszkola i wracam do domu , przeciez wtedy tez mozna sie zabawic. ... zycie to nie tylko dzieci dzieci i dzieci ....

Gość gość
Jestem 15 lat po ślubie. I wszystko to w sypialni robię. A dostaje od męża mniej niż Twoja. Do tego sama ogarniam dom,dzieci. Czemu ona nie chce nie wiem. Chyba musisz z nią o tym porozmawiać. Może jej wystarczy wygodne życie a przed tem była chętna żeby te wygodne życie sobie zapewnić.

Gość gość
Nie masz prawa wymagac,a sam sie starasz w lozku czy jestes nastawiony tylko na branie przyjemnosci i wychodzisz z zalozenia ze skoro jej pomagasz w domu robisz zakupy i wlasne dzieci odprowadzisz do przedszkola to juz jestes takim panem i wladca ze powinna skakac naokolo ciebie jak niewolnica

Gość lucjannnnn
to ja czuje sie jak niewolnik, chciałem tylko wam usiwadomnic ze nie jest zasypana obowiazkami jak wiekszosc kobiet.

Tak to jest, kiedy kobieta za wszelką cenę chce usidlić faceta. Pokazuje różne sztuczki jak zwierzak w cyrku, a po ślubie szlaban. Ech głupie baby.

Gość gość
W sumie to ja tez tak mialam rozumiem twoja zone.Przed pojawieniem sie dzieci mialam energie checi chcialam probowac nowych rzeczy.Niektore nie sprawialy mi frajdy wiec nie widze sensu zebym miala sie zmuszac do tego.Czasem po prostu sie nie chce cos jest takiego ze po ciazach kobieta juz nie ma takiej ochoty na rozne a nawet w ogole na sex bo jest juz spelniona.Wg. Ty musisz zadzialac jakos ja zachecic

Gość lucjannnnn
romantyczne kolacje , sexi bielizna, długie gry wstepne, masaże, wypady do kina na basen , wspolne bieganie itd ... to wszyskto juz bylo.

Gość gość
Zablokuj jej dostęp do konta. A jeśli ona spyta czemu? to odpowiedz 'nie,bo nie!'. Osiadła na laurach i widać za dobrze ma. Druga sprawa to taka że może ty jej nie sprawiasz przyjemności,ona udaje. A teraz jej sie nie chce bzykać bo po co robić coś z czego i tak nie ma orgazmu. Pewnie seks kończy się tylko wtedy jak ty dojdziesz? Zgadłam? Na bank zawsze udawała orgazmy :)

Gość gość
nie umiem zrozumieć ludzi, którzy uprawiają anal...

Gość gość
To po prostu nie lubi tego i tyle.Byla mloda sprobowala nie podobalo sie jej to widocznie i nic z tym nie zrobisz .Jedyne co to mozesz powiedziec ze marz ci sie to a ona moze kiedys sie poswieci i raz na jakis czas bedziesz mial.Na nic innego liczyc nie mozesz z jej strony

Gość lucjannnnn
dam jej jeszcze dwa miesiace na ogarniecie sprawy , blokuje kase ikaze isc do pracy jakiejkolwiek. ona ma skonczona ekonomie licencjat ale nigdy nigdzie nie pracowała. wydaje mi sie ze ja zaspokajam, zawsze koncze po niej, po sexie lezymy przytuleni . buziaczek itd.

Gość gość
po urodzeniu kobietom na ogół się już tak nie chce. urodził, wypełniły swoje ewolucyjne przeznaczenie, libido opada. nie pociągasz jej już.

Gość lucjannnnn
jak to sporóbowała i tyle ... i nie podoba jej sie. przed slubem bylismy ze soba 7 laT. analu nie uprawialismy codziennie ale czesto. dodam ze sex uprawialismy srednio dwa trzy razy dziennie. tak było przed slubem... przed porodami.

Gość gość
kobieta matka jest zawsze przed kobieta kochanka......glowny powod zdrad i rozwodow

Gość gość
Niestety kobiety po porodzie zapominaja, ze stajac sie matka nie przestaja byc partnerka i nie powinny przestac byc kochankami. Szkoda, ale to mentalnosc. Bo niezaleznie od zmeczenia, stresu, moze nie tak czesto jak przedtem, ale mozna przeciez zmobilizowac sie i odkryc seks i zwiazek na nowo. Chyba ze to na zasadzie : murzyn zrobil swoje, murzyn moze odejsc (byle placil)

Gość gość
Co to jest "glebokie gardlo"? Serio nie wiem