Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucjannnn

czy mam prawo wymagac od zony. ....

Polecane posty

Gość zniesmaczona o fujjjj
Żenujące prowo :(

Gość gość
ten temat udowadnia, że kobiety nie lubią tak naprawdę seksu

Gość lucjannnnn
mi sie wydaje ze kobiety lubia sex ale tylko przed slubem. potem jak juz maja to czego chciały to maja wszystk gdzies. czasami wydaje mi sie ze wszystko popsuł ślub. zeby człowiek sie nie zenił tylko zył na kocią łape to zona by sie starała a tak wie aaaaa ozenił sie to tak łatwo nie odejdzie. głebokie gardło, robienie laski biorac sprzet cały do buzi po same jądra. deepthroat.

Gość gość
gdyby kobiety lubiły seks przed ślubem, to by lubiły i po ślubie... myśl logicznie kobiety nie znajdują przyjemności w stosunku seksualnym i zaspokajaniu faceta, zwłaszcza jak same nie są zaspokajane.

Gość gość
O matko boska to jej sie nie dziwie ze nie chxe tego robic, przeciez zwymiotowac mozna jak lekarz patyk wklada jak oglada gardlo to jest straszne a co dopiero takie cos

Gość lucjannnnn
rozni ludzie rozne reakcje. niektorzy faceci wymiotuja jak widza tłuste baby inni je uwielbiaja.

Gość lucjannnnn
przypomne ze robiłą to przed slubem ....

Gość gość
Jak jej powiesz ze odcinasz ja od kasy i ma isc do pracy bo nie spelnia Twoich zachcianek,to pojdzie ale Cie zdradzi kopnie w d. i tyle ja bedziesz widzial.A tak w ogole to nie znam kobiety ktora lubi takie zabawy przewaznie kazda z musu raz na rok to robi ale przyjemnosci w tym nie ma zadnej wrecz przeciwnie to jest takie upokarzajace dla wiekszosci.

Gość gość
No i co z tego ze robila to przed slubem? Nie podoba jej sie to i pewnie uwarza ze matce nie wypada miec k... w buzi a pozniej dzieci na dobranoc calowac(taki przyklad tylko)

Gość gośćkaja
To co od 7 lat nie robi? Może zapomniała? na litośc Boską to Twoja żona a nie obca kobieta. Nie możesz jej wprost powiedzieć czego chcesz,czego Ci brakuje?

Gość gość
robiła, bo cię...może...pożądała i chciało jej się zanim nastały dzieci. po dzieciach libido spada i to bardzo. nie dziwię się jej, gdyby facet wymagał ode mnie często od/bytu i głębokiego gardła po dniu z bachorami, to bym mu rzygnęła w twarz

Gość lucjannnnn
no nie wiem czy bedzie skłonna do zdrady czy zostawienia mnie.... juz tłumacze dlaczego. przed rozpoczeciem działalnosci gospodarczej nie mielismy nic. wzielismy kase od moich rodziców i postanowilismy ze spiszemy intercyze . zeby jak biznes nie wypali to jedno z nas miało kolosalne długi a drugie bylo czyste od zajec komorniczych. wtedy spokojnie by sie zyło. bo ja byłbym bankrutem wiecznie zadłuzonym a wszystko było by na nia, mieszkanie auto itd. ... stało sie tak ze interes wypalił .... mamy ta intercyze wszystko jest na mnie. wiec po rozwodzie została by z niczym. nawet mieszkanie w ktorym mieszkamy to darowizna od moich rodziców.

Gość gość
Dzieci i zmeczenie to super zaslona dla niecheci seksualnej. Nie do udowodnienia - ile naprawde jest zmeczeniem, a ile niechecia. Facet ma w takiej sytuacji zawsze pecha - jezeli zostanie, to rezygnuje z przyjemnosci. Jezeli odejdzie, to sk....syn bo zostawil matke swoich dzieci. Jezeli zdradza to sk...syn, bo ona przeciez taka dobra i tak sie poswieca dla rodziny - hopla, ten facet to tez rodzina. Mozna takich czy innych rzeczy w seksie nie lubic, nie uprawiac, czy uprawiac rzadko. To sprawa miedzy dwojgiem : tak dalej, czy nie - stop - czesc. Ale lubic i uprawiac cos tylko do slubu czy do porodu pachnie juz wyrachowaniem - taka forma kur....estwa, tylko nie za jednorazowa zaplate, ale za zwiazek i Status spoleczny (jestem przeciez mezatka - co z tego ze w lozku dno).

Gość lucjannnnn
po jakim dniu z dziecmi (moze ty maszbachory) rano ktores z nas prowadzi do szkoły przedszkola w ktorym dzieciaczki sa do 14-15. ja wracajac z pracy je zabieram . obiadzik, lekcje, zabawy, kolacja i spac o 21. czym tu byc zmeczonym? odrabianiem lekcji? ugotowaniem obiadu dla dwójki dzieci ktore i tak jadły w placówkach ale dobrz jak cos dziubna w domu, zabawami? no czym? oooo zona jedyne co robi sama a czego ja nie dotykam to kąpiel dzieci. nie przesadzajcie drogie panie. anal przez te 8 lat slubu był moze z 5 razy . glebokie gardło nie wiem moze max dziesiec. przewaznie to sex po bozemu co jest dlamnie trauma i monotoniaaa. gadałem z nia o tym nie raz ale cóz ile mozna.

Gość gość
i to jest kolejny powód, dla którego mamy coraz więcej karierowiczek. jak się uzależnisz finansowo od faceta, to potem twoja doopa jest na jego życzenie.

Gość gość
A czemu myslisz ze ona nie odejdzie bo patrzy tylko na kase? Wiesz moze twoja zona jest wiecej warta niz ci sie wydaje zostalaby z dziecmi poszla do pracy i znalazla jakiegos milego faceta przy ktorym pdzyskala by chec na rozne zabawy w sypialni.Ale z ciebie materialista lucjanie.Przy zonie tez tak gadasz? To nie dziw sie ze jej sie nie chce z toba kochac zadnej by sie nie chcialo

Gość gość
dlaczego faceci uważają, że im się seks należy?

Gość gość
Jest zmeczona i rozczarowana toba

Gość gość
No to masz żonę której zależy na wygodnym życiu. ma męża, dzieci finansowo/ mieszkaniowo ustawiona. Męża na sex złapała a teraz już starać się nie musi. ale nadal nie odpowiedziałeś na pytania Cy ona wie o tym ze chcesz takiego sexu jak kiedyś? Rozmawiasz z nią n/t?

Gość lucjannnnn
jak wpsomniałem jej ze ma isc do pracy to wymysliła se ze chce trzecie dziecko. mysle ze to dobry patent zeby siedizec w domu. ja na dizekco sie nie zgodziłem i nie zgodze . mam 33 lata i uwazam ze dwójka dzieci wystarczy. nawet przed slubem oboje twierdzilismy ze dwoje to max :).

Gość lucjannnnn
rozmowy na temas powrotu sexu takiego jaki był sa przeprowadzane regularnie. bez kłutni nacisków zastraszania. tylko normalna rozmowa. ze chciałbym zeby to wrociło , bo sex staje sie monotonny nudny , ze bardzo mi tego brakuje itd....

Gość gość
Albo będzie sex taki jak ja chcę albo wypłata ujrucona!!@ nie bzykaj się z nią to sama pomyśli ze masz kochankę i da ci jak za kawalera :-)). Zacznij ja porwać to zacznie latać za tobą

Gość gość
No a ona co na to?

Gość gość
Ten wyżej ma rację. Ja moją olewalem przez 2 mies. To poczuła się zagrożona. I super seks wrócił.

Gość gość
Jesteśmy 15 lat po ślubie, mamy 2 dzieci w wieku szkolnym. Mąż pracuje, ja zajmuję się domem i dziećmi, gotuję, prasuję, sprzątam, wożę na zajęcia dodatkowe, pomagam przy lekcjach. Nie straciłam ochoty na sex, ba po tylu latach bycia razem wciąż mamy mnóstwo pomysłów i ciągle odkrywamy coś nowego. Dzieci w niczym nam nie przeszkadzają. W życiu różnie się układa, przychodzą kryzysy i różne problemy, ale wydaje mi się, że to żę mamy cudowny sex i potrafimy o wszystkim ze sobą rozmawiać powoduje, że ciągle jesteśmy razem.

Gość gość
Jakby mnie facet olewal to tez bym go olala a nie latala za nim

Gość lucjannnnn
olewałes i co waliłes konia przez 2 miesiace ... niezle.

Gość drewno i kamien
Nie masz prawa wymagac. Moze juz jej nie pociagasz, moze nie ma ochoty na to co kiedys. Nie rozumiem tego ze swiadomie kobieta siedzi w domu gdy dzieci juz odchowane. Gdy bedzie miala 40lat to tez nie bedzie pracowac. Ja tu bardziej problem widze ze masz zone nieroba

Gość gość
Gościu na poprzedniej stronie, czym jestes zniesmaczony? Normalne rzeczy to sa, ktore moga sprawić przyjemność. Tak piszecie na autora jakbyście sami lub same w sypialni barany liczyli lub tylko po bożemu. Autor nie pisze o gwałcie tylko o checi uprawniania seksu, gdzie powinno byc to normalne. Tymbarskiej, ze Jego zona, z tego co pisze autor, ma beztroskie zycie. Na mojej głowie duzo rzeczy i spraw zawsze i wciąż, tez pragnęłam bliskości i seksu z moim mezem, tak jak kiedys.

Gość gość
masz prawo wymagać zaspokojenia,natomiast nie masz prawa wymagać takiego rodzaju zaspokojenia które jej nie pasuje :-) czyli liczysz się z jej upodobaniami łóżkowymi,ale jakbyś nic nie dostawał to masz prawo do kochanki