Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta bez prawa jazdy. Porażka.

Polecane posty

Gość gość

Panowie jeśli nie jesteście abstynentami nie pchajcie się w takie związki. Ja się w takie coś właśnie wpakowałem. Prawka zrobić nie chce bo się boi(namawiam ją 3 lata), ale na imprezy, grille czy gdziekolwiek to owszem, chciałaby jeździć co jest dla nas często powodem do kłótni. Czasem wolę zostać w domu niż kolejny weekend spędzić na trzeźwo. Ona w domu nie będzie siedzieć, ona nie rozumie że każdy normalny facet lubi się czasem napić, ona twierdzi że alkohol do dobrej zabawy wcale nie jest potrzebny itd. Panowie zastanówcie się, przestrzegam.

Gość gość
Też uważam że to porażka i to nie tylko w kontekście picia alkoholu na jakiejś imprezie:P

Jak się idzie pić na imprezę to przeważnie należy iść pieszo lub wsadzić cztery litery do taksówki. Na wódkę masz a dychy na taryfę już nie? :D

Gość gość
To idź pieszo 20 km, a te taryfy za dychę to gdzie? Nie ma to jak głupawy komentarz babiszona. Weź taryfę za min 50 zł w jedną stronę, potem w drugą i heja.

Gość gość
Picie w domu zalatwia sprawe :D

Gość gość
Jestem kobieta z prawkiem i duzo w tym racji. Brat mojego meza ma taka panne, wszedzie chce wozic tylek. Maja dziecko, wiec do lekarza, zlobka jezdzi On, czasem bierze urlop bo ona autobusem nie pojedzie

Gość gość
a to ty bys chlal a ona by nie mogla popic tylko mialaby cie wozic?

Akurat ja mam prawo jazdy, ogólnie nie piję alkoholu ale jakoś nie wyobrażam sobie żeby wiecznie wozić faceta bo on sobie wypić musi. Ogólnie nie przepadam jak faceci przesadzają z alkoholem, niektórzy faktycznie powinni z niego zrezygnować. A i też uważam że alkohol nie jest potrzebny do dobrej zabawy.

Gość gość
prowo żałosnej qrwy pijaczki

Gość gość
Brunetka20 myśl trochę. Jak dwie osoby mają prawko, zawsze można się dogadać. Ja jadę teraz, ty następny. Co do alkoholu to takie typowe babskie pieprzenie. Idź na pierwsze lepsze wesele, czemu zawsze jest najpierw smętnie, potem impreza się zaczyna. Jak lubisz spędzać czas ze sztywniakami to twoja sprawa.

Gość gość
Nie no jasne... Dzisiejsza kobieta musi mieć prawo jazdy, zarabiać co najmniej 2500 zł, mieć własne mieszkanie, skręcać meble, gotować, wychowywać dzieci, sprzątać, prać....po to aby jej "MĘŻCZYZNA" siedział i pierdział w fotelu i grał w playstation bekając donośnie między piciem piwa:-( dzisiajsi faceci są beznadziejni:-(

Gość gość
Upup

Gość gość
ale jakos widocznie sie do czegos przydaja;) bo kazda kobieta musi miec faceta;p musi bo sie udusi jak miec nie bedzie...:brr

Gość gość
gość dziś rozumiem że nie miałabyś absolutnie nic przeciwko facetowi bez prawka?:D

Gość gość
Hfj

Gość gość
facet to facet:D prawko miec musi!! i dobrze jezdzic skad sie wzielo powiedzenie-jedzie jak baba?:D

Gość gość
dzisiaj prawko u kobiety to podstawa. nie wyobrazam sobie ciagle kogos prosic, zeby pojechal ze mna do lekarza czy gdziekolwiek indziej. przeprowadzilismy sie z mezem do malej wioski i nie ma tu nawet mozliwosci zyc bez auta. a maz nie bedzie bral wolnego na kazde pierdniecie

Gość gość
gość dziś nie zapominaj że mamy równouprawnienie:)

Gość gość
Jfhfj

Gość gość
gość 17.15 Czy prawo jazdy dla kobiet to jakieś tabu? Sorki ale bez prawka jesteś uziemiona kobieto i tyle. Moja siostra ma trójkę dzieci i ostatnio gdzieś ciągle chorują, a jej mąż jeździ tirem po całym województwie więc nie ma możliwości urwać się z pracy żeby zawieść je do lekarza. Na szczęście ona jest ogarnięta i prawo jazdy ma. Tobie babo kiedyś zachorują dzieci i co? Po taryfy będziesz dzwonić?

Gość gość
rownouprawnienie bedzie jak urodzisz i wykarmisz dziecko piersia mezczyzno! wtedy bedzie równo a teraz kobieta musi: -pracowac -ogaraniac dzieci -ogarniac dom -prawko, auto -meble, naprawy:o po co facet !!? czy dla penisa warto trzymac faceta?

Gość gość
Nie mam prawa każdy, nie piję alkoholu, nie jezdze na imprezy, nie przeklina m, nie q****e się, mój facet nie pije alkoholu. Jednak się starzeję. :-D:-P Wam trzeba realnych problemów. Nie z dópy wziętych.Idźcie na oddział onkologiczny, posiedzcie tak jak ja z moją mamą, popatrzcie na tych wszystkich ludzi napompowanych chemią, którzy mają jedno marzenie-Chcą żyć, a nie siedzcie i piertolcie. Na grilla cię stać, a na taksówkę już nie stać. Jak masz autorxe problemu, to poszukaj kobietę z prawem jazdy i skoncz ryczec :-D

Gość gość
gość dziś Akurat kobieta może zrobić prawko a chłop nie urodzi nawet jakby bardzo chciał więc bez żartów:D:D

Gość gość
moze nie kazda sie nadaje?:o widze jak niektore kobiety prowadza auto i łapie sie za glowe:o stwarzają zagrozenie dla zycia i zdrowia innych ludzi

Gość gość
odzywaja sie bezmozgi co testow nie potrafia sie nauczyc :)

Gość gość
ale facet ma się nadawać każdy?;)

Gość Taki_jeden_964
Nie no jasne... Dzisiejsza kobieta musi mieć prawo jazdy, zarabiać co najmniej 2500 zł, mieć własne mieszkanie, skręcać meble, gotować, wychowywać dzieci, sprzątać, prać....po to aby jej "MĘŻCZYZNA" siedział i pierdział w fotelu i grał w playstation bekając donośnie między piciem piwasmutas.gif dzisiajsi faceci są beznadziejni xxxxxx Facet napisał tylko o prawku, bo czasem chce żeby dziewczyna go podwiozła (impreza), albo samodzielnie pojechała na zakupy (ciucholandy) a ty od razu dopisujesz jakąś listę żądań by tylko udowodnić jacy to jesteśmy beznadziejni. Przecież nie musisz mieć faceta.

Gość gość
nie musi;) jak tego nie czuje wrecz nie powinien, to niech jego zona prowadzi i tyle

Gość gość
gość dziś dzisiaj prawko u kobiety to podstawa. nie wyobrazam sobie ciagle kogos prosic, zeby pojechal ze mna do lekarza czy gdziekolwiek indziej. przeprowadzilismy sie z mezem do malej wioski i nie ma tu nawet mozliwosci zyc bez auta. a maz nie bedzie bral wolnego na kazde pierdniecie xxx Skro ty z pierdnięciem jeździsz do lekarza to nic dziwnego, ze twój mąż nie chce brać wolnego w pracy. Mój bierze za każdym razem, gdy jadę do lekarza, bo zdaje sobie sprawę, ze powinien być przy mnie

Gość gość
Ja podziwiam ludzi, którzy wypiją i wsiadają za kierownicę. To jest dopiero dramat jak kogoś zabije po drodze :-O