Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takich kolezankach?

Polecane posty

Gość gość

Które np: zatajają przede mna jak sie czegoś dowiedzą na studiach np co ma byc na egzaminie, ja im zawsze mowie jak sie czegoś dowiem, albo maja jakis skrypt to sie nie przyznaja pomimo ,ze trzymamy sie razem? A ostatnio prosiłam jedna zeby podpisała sie na mnie na wykladzie (tylko raz ja o to prosiłam) i nie podpisała mnie :O Ja im kilka razy pomoglam w roznych rzeczach..A na codzien niby ze mna gadaja itd

Gość gość
up

Gość gość
Jeśli chodzi o podpisywanie sie na liście to niektórzy się boją więc jak widzisz że ktoś ma jakiekolwiek minimalne obiekcje na ten temat, nawet jak tylko lekko się skrzywi na taką prośbę to nie nalegaj bo na 99% tego nie zrobi:P Ale zatajanie przed kimś skryptów itp to już chamstwo.

Też zauważyłam że coraz więcej takich dziewczyn i nie mam pojęcia z czego to się bierze, uważam że to chamskie.

Gość gość
pewnie cie nie lubią a udają koleżeństwo zeby mieć korzyści z ciebie

Gość gość
I nie tylko skryptów np czegoś się dowiedzą jakie pytania np były w poprzednim roku i to zatają :O Naszczęście radzę sobie bez tego i tak, ale wkurzyło mnie to, sa, fakt dlaczego tak robią... Poza tym mam wrazenie, ze jak np ja zdam egzamin ,a one nie to ,że im sie to nie podoba, niby gratulują, ale... Albo jak np jakis facet mnie skomplementuje, a je nie itd Tzn niby nic wtedy nie mowia, ale tak mi sie wydaje

Gość gość
16:14- Wlasnie dziwie się, ze tu ze mna gadaja, chodzą na zakupy... A tutaj takie cos...Kilka razy bylo tak, ze o czymś sie dowiedzialam np o skrypcie od zupełnie innej osoby i od niej to kserowałam, a one mi o tym nie wspomnialy Ode mnie tez nie maja az tak duzo korzysci, ale czasem im np pożyczyłam kilka zl jak im zabrakło, albo pożyczyłam jakas ksiazke

dziś Wiesz takie są własnie dziewczyny (przynajmniej niektóre), też takie zachowania zauważyłam i wiem jak to jest. Wkurza mnie to bo ja zawsze staram się być względem innych w porządku, powiedzieć jakieś miłe słowo nie dla własnych korzyści a szczerze, pogratulować zdania egzaminu i cieszyć się razem z nimi a one... no cóż :D

Gość gość
up

Moim zdaniem koleżankami to one nie są. Jak się da poszukaj sobie nowych, a na te machnij ręką, nie są warte żadnej uwagi.