Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bogdan123

Jak ją rozgryźć ?

Polecane posty

Siema ej poznałem niedawno pewna dziewczynę w pracy (20 lat luzara taka ) zaczeła mnie podrywać patrzeć na mnie uśmiechać się to i ja zaczołem , jest ładna Odważyłem się napisać do niej na fb bo mi wysłała zaproszenie i gadaliśmy wszystko super było ,chciałem ją wyciągnąć na spacer ale powiedziała że może jutro , więc napisałem na drugi dzień a ona do mnie -ONA" Wiesz ja chyba potrzebuje czasu bo jestem rozwalona od środka po byłym zwiazku " -JA " ok odezwij się jak by coś narazie Ci daje troche spokoju" nawet nie odpisała ... Dopiero na następny dzień odpisała : -ONA "przepraszam mam trudny okres , czy jej wybacze itp" -JA " nie mam co wybaczać i znowu troche pogadaliśmy i znowu cisza z jej strony Przyjechała do mnie do pracy więc wykorzystałem sytuację i poszedłem z nią pogadać spytałem się o spacer itp (ale ona tak strasznie nie pewnie się zachowywała tak jak by się wstydziła czy coś ) ... W ten sam dzień wieczorem napisała do mnie na fb gadaliśmy trochę Czekałem na drugi dzień na jakąś wiadomość od niej w sprawie spotkania a tu lipa ... Wiec napisałem do niej żeby się określiła co do tego spotkania a ona pisze mi tekst że chyba nic z tego spotkania nie będzie że jej były całą noc pisał jej esy że jeśli zobaczy kogoś obok niej to go oklepie itp że nie chce mieć nie miłych sytuacji -JA "dobra ja już chyba tego nie ogarniam że czasem wystarczy szczera rozmowa , pa " -ONA "szczera rozmowa ? coś sugerujesz ;/ " -JA " nie ,luz :P " -ONA" myślisz że ściemniam ? " -JA "nie , nie mogę tak myśleć bo Cię po prostu nie znam osobiście " i tyle gatki było teraz znowu milczy zapewne czeka na mój pierwszy krok znowu ;/ Powiedzcie mi o co jej chodzi ? -Sama mnie podrywała -Sama załatwiła sobie mój nr tel -Podobno się jej podobam tak mówiła takiej znajomej -Jak pisaliśmy nie raz używała tekstów typu że to dzięki mnie się uśmiecha , że chciała by teraz do mnie jechać Wiec o co może chodzić ? -Ona wie że mi się też podoba może to wykorzystuje teraz ? a może się po prostu bawi mną ? a może nie wie czego chce sama ? a może to ja coś źle robię ? Zależy mi na niej Co ja mam robić spróbować ją olewać i zobaczyć jaka będzie jej reakcja ? I co zrobić jak znowu mi odpisze na tą moją wiadomość ?

Gość gdzie ci mężczyzniii
jak czytam to wszytsko to stwerdzam.....prawdziwych facetów już nie ma:-( chłoptaś zaproponowal raz jakiś spacer czy dwa i już odpuszcza i jeszcze liczy na ruch z jej strony??? nie no dobre żarty... człowieku!!! ogranij się!! jeśli ci zależy na jakiejś kobiecie to walcz, próbuj nie raz czy dwa ale miesiąc czy dwa czy trzy az w końcu się uda. Tym bardziej ze ona nie jest zamknieta na ciebie a ty już się spinasz i czekasz na jej ruch? niedoczekanie twoje. naucz się zdobywać kobiety bo twoje podejście swiadczy ze jesteś chłopczykiem a nie mężczyzną.

Gość gdzie ci męzczyzniii
i jeszcze chcesz sprobiwać ją olac żeby zobaczyć co ona na to?:-D Matkooo trzymajcie mnie.... chłopaczku zerknij proszę w slipy czy są tam jaja ok??

no to co mam robić dalej się uganiać za nią a ona dalej mnie bedzie zbywac ?

Gość gość
Tak dokładnie tak! Oczywiście jesci ci zależy:-( człowieku co ty myślisz ze pstrykniesz w palce a ona już będzie twoja??? O mnie moi faceci tez się starali,musiałam czuc ze im zależy i dopiero wtedy się do nich przekonywałam. Takich facetów co to raz spytali o spacer to olewałam. Facetowi ma zależeć , o kobietę trzeba się trochę postarać. Poza tym u was tez jest trochę taka niekomfortowa sytuacja bo razem pracujecie i może tez ona tego się wstydzi.

ale chodzi o to że nie moge jej rozgryzc raz pisze wszystko super a zaraz nie odpowiada , tą ostatnia odpowiedz przeczytala i nawet juz nie odpisala , chce ja osobiscie poznac ale po prostu nie wiem czemu nie chce ja nie mowie o spotkaniu ze ja przelize itp tylko zeby pogadac sobie nic wielkiego

Gość gość
Nudny już się robisz.