Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje się, że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość autorkaaaa
Naprawdę? Wierzcie, że wczoraj po tym jak go zrobiłam to i tak przez cały wieczór co chwilę sprawdzałam czy aby wynik się nie zmienił. Chore wiem, tym bardziej, że w ulotce jest napisane żeby nie brać pod uwagę wyniku po 10 minutach. Wiem, zachowuje się jak dwunastolatka. I chyba tak też teraz się czuję - jak mała dziewczynka, która chciała udawać dorosłą. Wstyd mi po prostu, że niby jestem kobietą, a tak mało wiem :(

Gość gość
Gość 12.46 Mam nadzieję, że to żart? :( Ja naprawdę świra dostaje, na niczym nie mogę się skupić. Do tego mam wrażenie, że gdzie nie spojrze to widzę kobiety w ciąży :/

Gość gość
skoro nie wierzysz testom to idź do ginekologa

Gość gość
Mam wizytę za tydzień, bo na urlopie jest. Chyba, że umowie się do jakiegoś innego. Albo może od razu do psychiatry, bo jeszcze ze dwa dni i skończę w kaftanie.

Gość gość
to idź na beta hcg z krwi.

Gość gość
Hej ja dzisiaj mam dostać okres a nadal go nie widać robilam test wyszedł negatywny może to za wcześnie jeszcze nie wiem. Może jeszcze dostane dzisiaj okres. Nie wiem co myśleć.

Gość gość
A co tu można więcej poradzić? Testom nie wierzysz, okres też nie przekonuje cię. W betę albo lekarzowi uwierzysz?

Gość gość
Autorko, czy on miał na imie mariusz?