Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż dnia 11.01 miałam ostatnią miesiączkę (powinnam dostać 3, ale się opózniła), w dniu 11.02 powinnam dostać okres, ale do dziś go nie dostałam (26.02), byłam u ginekologa który jednoznacznie stwierdził że ciąży nie ma, badanie bhcg również to potwierdziło (było robione 25.02), lekarz kazał przyjmować luteinę (od dnia 22.02 na wywołanie okresu, ale też miesiączka nie przychodzi. Jednak 24 odbyłam stosunek z partnerem i zsunęła nam się prezerwatywa i skończył we mnie, poszłam w tym samym dniu do ginekologa i przepisał tabletkę 72po, nie przyjęłam jej bo powiedział że w ciążę nie zajdę, bo nie będzie owulacji, że narządy są przygotowane na nadejście okresu. Mimo to chciałam się dowiedzieć cy jest możliwośc abym zaszła w ciąże gdy nie przyjełam tej tabletki "po". Dodam iż wcześniej cykle miałam dość regularne (odchylenie 1 dzień do przodu). Pozdrawiam

Gość gość
skoro ginekolog uważał że zbliża się okres to po co dał ci tabletkę po?

Gość gość
ponieważ sama chciałam, ale mówił że owulacji nie będzie i kazał jej nie brać, ale wiadomo jak to bywa, plemniki potrafią żyć nawet do 5 dni, gdzie ta owulacja mogła się jednak pojawić....

Gość gość
No my tutaj ci nie powiemy czy była owulacja czy też nie. Tylko lekarz może przy usg powiedzieć co i jak. Zdecydowałaś się nie brać tabletki więc pozostaje ci tylko czekać.