Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie urosły mi piersi w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem już w 6 miesiącu i nadal mam 70A :( Czy jest jeszcze nadzieja, że będą większe?

Gość gość
w pierwszej ciazy "urosly" mi dopiero w 9 miesiacu... a po porodzie musialam kupic biustonosz dwa rozmiary wieksze. Po zaprzestaniu karmienia wrocilam do swojego rozmiaru przed ciaza. Teraz jestem w 10 tygodniu i piersi juz sie robia wieksze...

Gość gość
Nie zawsze piersi się powiększają w ciaży, ale może tak będzie jeszcze albo po porodzie gdy przyjdzie nawał pokarmu.

Gość gość
Mnie też nie urosły. Nie martw się.

Gość gość
Kurcze tak bym chciała mieć chociaż tą miseczke B. Czuję się tak nie kobieco. Jak widzę siebie w lustrze to wyglądam jak 13-latka w ciąży... Liczę właśnie, że urosną mi po porodzie. Obecnie są tylko pełniejsze, do tego prawa pierś jest ciut większa od lewej... :O

Gość gość
pełniejsze, czyli wszystko ok.

Gość gość
asymetria piersi to standard przecież. :)

Gość gość
no ale nawet jak ci niedlugo urosna, to przeciez jak przestaniesz karmic to wrocisz do swojego rozmiaru.....

Gość gość
No właśnie...Co Ci to da? Tylko na początku karmienia, przy nawale, są większe...

Gość gość
mi ruszyły dopiero pod koniec ciąży, ale bardzo niewiele, startowałam z mikrusami 70C, po porodzie było "aż" 75D (czyli 2 miseczki więcej) mimo tak małego biustu problemów z karmieniem nie miałam żadnych :)

Gość gość
Mam taki sam rozmiar, też nie urosły(ani w pierwszej ani w drugiej ciązy),były tylko trochę pełniejsze.Karmienie piersią trwało w obu przypadkach po 8 m-cy.