Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kajetan

Polecane posty

Gość gość

Chyba nikt już nie da tak synowi na imię ....kojarzy się tylko z jednym ...morderca!

Gość gość
Ja napewno nie!

Gość gość
Na tvn24 pisze, że kajtek kupił se kiełbase... DROBIOWĄ.

Gość gość
dajcie Bolek:-D

Gość gość
A informacje ile razy był na toalecie podali?

Gość gość
fanklub gdie jesteś? przecież są nowe niusy że... na przykład kupił sobie kiełbasę drobiową. Fanki, co sądzicie na te temat? ;)

Gość gość
Podali rownież ( chyba na fakcie )ze w Poznaniu kupił sobie kurtkę damska ,pomarańczowa...czemu damska??

Gość gość
Szkoda że nie limonkową :(

Gość gryfny
posłuchajcie, to jest bardzo ważna informacja, Kajtek został 'zrobiony' w czasie potężnej burzy piaskowej i dlatego jego pigment ciała jest z lekka brązowy ale gdy się urodził to przez dwa tygodnie jego kijem obracali aby sprawdzić, co to jest ?

Gość gość
a ja tam nie mam takiej wyobraźni choć sądzę że jest Żydem ze względu na specyficzne nazwisko i tę kiełbasę... DROBIOWĄ.

Gość gość
A jaka kiełbasę miał kupić !Z mięsa ludzkiego jeszcze nie sprzedają:-(

Gość gryfny
jak to było z wątróbkami w wierszu Kajetana , pięć wątróbek 'wierszokletów' , czy więcej na ucztę ? jeżeli to jest prawda, że zamordował młodą dziewczynę z Bydgoszczy, młodą tancerkę z Warszawy 28 lat, Olę 21 lat, Agatę 21 lat, Monikę 27 lat oraz zbezczeszczenie zwłok dwóch młodych chłopaków to tych wątróbek już jest ponad PIĘĆ , którą z kolei wątróbką miała być Katarzyna J. z warszawskiej Woli ? już się pogubiłem w ilości tych wątróbek na ucztę !

Gość gość
O kurczę ..to jest przerażajace !

Gość gość
Mamusia go pewnie przytuli ,pogłaszcze i kupi nowa zabawkę - japoński miecz z najlepszej stali(:€

Gość gość
" ta damska pomarańczowa" kurtka go pogrążyła bo wyróżniał się z tłumu ...gdyby była czarna nie rzucał by się tak w oczy.Nie pomyślał chłopak....

Gość gość
Ta damska kurtka mnie zaintrygowała no nie powiem że nie.

Gość gryfny
gość dziś Ta damska kurtka mnie zaintrygowała no nie powiem że nie. xxxx proponuję nie doszukiwać się dodatkowych ciekawostek i dlaczego ? tak myślę na chłopski rozum, że kupił damską kurtkę aby było najtaniej, jak wiadomo teraz są przeceny w sklepach damskiej odzieży , nawet do 70 procent , czyli chytrość , za taką kurtkę zapłacił max. 50 PLN, , kurtka męska kosztuje ponad 200 PLN poza tym, śpieszył się aby uciec jak najszybciej i najdalej tak sądzę

Gość gość
Na dodatek kłócił się z kasjerką o grosz. Pewnie się spytała, czy może wydać bez grosza bo nie miała jak, a on na to NIE. Jeśli więc to prawda, chytrość - zdecydowanie tak, ale aż tak wielki pośpiech to niekoniecznie.

Gość gryfny
nie pamiętam teraz, gdzie czytałem lub oglądałem reportaż, być może pan Dariusz Loranty lub psycholog się wypowiadał na temat Kajetana , że mógłby mieszkać nawet w lesie, w bardzo ciężkich warunkach przebywać, czyli , być może zaliczył gdzieś i kiedyś tak zwaną 'szkołę przetrwania' a patrząc na jego umięśnione ręce to widać, że trenował i siłę ma w łapach , poza tym do wywijania mieczem samurajskim to trzeba mieć siłę i spryt oraz opanować technikę aby sobie nie zrobić krzywdy , pracował na budowach , zajmował się montażem okien , spokojnie z siekierą w ręku zetnie sporej wielkości drzewo a do tego trzeba mieć kondycję , kilka drzew ściąłem , więc wiem co tu piszę , jedno mnie zastanawia , dlaczego dlaczego jego Matka Anna Poznańska i ojciec Krzysztof oraz siostra Honorata nie chcą kontaktu z Kajetanem i odwrócili się całkowicie , czy wiedzieli o tym, że Kajetan jest 'dziwny' ? silny, zdrowy, inteligentny, znajomość języka angielskiego perfekt , łacina, włoski , własne artykuły do prasy , prelekcje i rodzina nie chce jego znać , o co biega ? czy rodzina od wielu lat wiedziała o tym, że Kajetan lubi smażone wątróbki na ucztę z młodych kobiet ?

Gość gość
Skoro nie chcą go znać ,to czemu załatwiła mu najlepszego adwokata ,który pewnie udowodni ,ze morderca jest niewinny....

Gość gość
ale się fanklub Kajtka Karola P. zrobił:-D

Gość gość
Moze rodzina nie chciala z nim kontaktu ze wzgledu na styl zycia ktory prowadzil? Pochodzi z ambitnej i pracowitej rodziny, wiec pewnie nie podobalo im sie, ze skacze z kwiatka na kwiatek, nie ma pomyslu na zycie, ima sie roznych prac i jest malo pragmatyczny w tym co robi. Moze tez on nie chcial kontaktu, bo reprezentowal poglady (np. ascetyzm), ktorych to zwyczajnie nikt w jego rodzinie nie potrafil zrozumiec (i sie nie dziwie). Wydaje mi sie tez, ze on tak jakby specjalnie popelnil ta zbrodnie zeby zemscic sie na matce? Dziecki temu sprzeciwil sie wszystkim wartosciom, ktore zostaly mu przekazane. Nie rozumiem jak mozna zniszczyc sobie zycie na wlasne zyczenie. Dla mnie to chore.

Gość gość
Ami jest go zal ucieszylem sie bardzo jak przeczytalem ze tyle ludzi zabil i wiele osob skrzywdzil zal mi go on powinien byc na wolnosci naprawde a ja mogie oddac stolca na grob tej zdechlej nauczycielki wloskiego suka chcala zarobic a zaliczyla zgon ciesze sie :D

Gość gość
No jaha ja też mogłabym żyć W LESIE.

Gość gość
Do gościa 20:40 ,potrzebujesz pomocy bardziej niż Kajetan!idz się leczyć!Nastepna mąka wydala psychopate na świat.Nie powinnam tego komentować ,ale trudno się powstrzymać

Gość gość
Miała być matka ,a nie mąka !:-)

Gość gość
Chorych ludzi nie brakuje na tym świecie!

Gość gość
a co on zrobił?

Gość gość
Kajetan odrzucił pomocna dłoń mamusi ,która chciała mu zapewnić najlepszego adwokata ....cóż to musi być za patologiczna rodzina ,jak on musi jej nienawidzić!?...

Gość gryfny
wątki z gazety FAKT: xxxxxxxxxxxx No photo ~Korekta : No photo Zgadzam się, że to nie był pierwszy raz tego degenerata. Uszło mu na sucho i rozzuchwalił się. Robił by to dalej gdyby go szybko nie ujęto. Ten protest wobec społeczeństwa można tłumaczyć trudnościami ze znalezieniem pracy: nie mam pracy to będę was zjadał. Stąd też ta przesadna oszczędność, kłótnia o grosz, pudełko do łapania ptaków nie po to aby się nad nimi znęcać, lecz je zjadać i długie wycieczki do lasu, gdzie zapewne zastawiał wnyki na zwierzęta i zbierał zioła. Należy też wnioskować, że był w konflikcie ze swoim domem rodzinnym. Odrzucił obrońcę, którego wynajęła rodzina. Raczej to nie zabawa, lecz desperacja. Z głodu schudł 10 kilogramów i zaczęły się zmiany w mózgu, ponieważ zaczął bredzić jakieś dziwne teorie do koleżanek. Człowiek głodny nie zabawia się, lecz traci zdrowy rozsądek i popełnia błędy. zwiń dzisiaj 12:05 | ocena:75% xxxxxxxxxxxxx No photo ~kalina : No photo był juz 3-krotnie przesłuchiwany w sprawach o morderstwo ,2 razy jako swiadek,1 raz jako podejrzany ,zgadzam sie z opinie,ze to nie pierwsze jego morderstwo.Kto z was był chociaz raz przesłuchiwany w sprawach morderstw? dzisiaj 12:02 | ocena:100% xxxxxxxxxxxx