Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiowaty

Czy przez jedno włożenie możliwa jest ciąża?

Polecane posty

Gość Misiowaty

Czy przez włożenie jest możliwa ciąża ? Witam Serdecznie Wiem że na wielu forach internetowych są już tego typu pytania , lecz chciałbym dostać odpowiedź bezpośrednio związaną z tą sytuacją :) 4 dni po okresie uprawiałem z dziewczyną petting , i włożyłem jej na kilka sekund oraz tylko kawałkiem penisa... 2 godziny przed tym masturbowałem się i doszło do wytrysku lecz wytarłem wszystko w chusteczkę , a potem wiadomo robiłem jeszcze kilka razy siku Dziewczyna czuję się znakomicie , owulacje miała (pobolewał ją trochę brzuch) i następnego dnia miała śluz biały taki wodnisty który oznaczał najprawdopodobniej DNI PŁODNE Stresuje się ona i cały czas myśli ''Czy to możliwe?'' Czekam na wasze odpowiedzi co o tym sądzicie ! Pozdrawiam

Gość gość
to ilosc wlozen doprowadza do ciazy ?

Gość gość
Boże...:( NIE,NIE JEST TO MOŻLIWE!!!!!!! Ile razy można pisać,że do ciąży dochodzi w wyniku zapłodnienia,czyli połączenia plemnika z komórką jajową? Skąd miały się tam znaleźć plemniki,skoro nie było wytrysku????? Ludzie, ręce opadają od takich pytań. ALbo "czy możliwa ciąża po połknięciu nasienia"... Tak,qrwa, zapłodnienie odbędzie się w żołądku...;/

Gość gość
Ale na drugi raz wez go umyj, a nie tak po calym dniu, wytrysku i sikaniu. Fe

Gość gość
No raz a dobrze wystarczy.