Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Wierzę w Boga, ale Szatan spełnia moje kaprysy

Polecane posty

Gość gość
Szatan też wierzy w Boga, co nie znaczy że się lubią. Szatan nie pomaga ci bezinteresownie, tylko w zamian za twoją duszę. Wybierasz Szatana i skazujesz swoją duszę na Piekło. To proste.

Lata temu prosiłam Boga o : - miłość - śmierć nie dostałam ukojenia Czy jeśli lekarz nie poda środka uśmierzającego ból cierpiącemu to ma rację?

Gość gość
Wszelkie grzechy popełniam z pełną premedytacją i wielką przyjemnościa

Gość gość
Jeżeli Bóg ci czegoś nie daje, tzn. że ma dobre intencje żeby przed czymś cię uratować. A jeżeli Szatan ci coś daje, tzn. że ma złe intencje żeby w coś cię wciągnąć.

dziś Ty tępy śmieciu, co ty tu robisz na kafe moherze? Siedzisz tu tylko i piszesz swoje bzdety nielogiczne, niespójne, śmieszne i łatwe do podważenia. Po co szatanowi czyste dusze skoro kocha (swoją drogą jak szatan może kochać skoro nienawidzi?) brud i grzeszne byty? Na co mu w piekle czyste dusze? W piekle jest przecież sam brud i zło. Idea że szatan zabiega o dobre dusze jest tak żałosna że żal. W takim razie bóg zabiega o szatana w złych ludziach? Bóg chce ich szatana. A po co mu szatan z człowieka? Ja umiem pojąć to bo mam wielki umysł i mądrość ty nie, dlatego jesteś skazana na wierzenia w religijne zasady.

Swoją drogą - nie ma nic gorszego niż nawrócony debil. Znam wielu ludzi wierzących ale oni o swoim bogu wcale nie mówią, znam wiele babć moherowych ale one nawet nie pojmują tego w co wierzą, nie wiedzą o co chodzi w ich religii, mają zbyt małe rozumki i tak gdy wychodzą z kościoła rozmawiają o całkiem innych sprawach wnuki, konfitury na zimę. A taki nawiedzony moher czy arab tylko swojego bożka ma przed oczami jak hitlerowiec Hitlera i jego zasady.

Gość gość
Skoro się cieszyć to wszystko jest OK :) Więc w czym problem ?

babcie dewotki, które wszystko powtarzają, ślepo dziobią jak kurny ziarno ;( ale najchętniej by każdego zajebały, za miejsce w kolejce do lekarza czy autobusie :O faryzeuszki

A ty autorko też pierdolisz głupoty czy jaki chuj? ubzdurałaś sobie że szatan i bóg to postacie które otwartym uchem słuchają wszystkich próśb, ile ty masz lat? 7? To wiele dzieciaków jest mądrzejszych i zadaje logiczne pytania podważające religijne dogmaty.

ma być tak jak ja chcę, nie zrozumiesz ;) tym się różnimy i tym się różnię od tłumu masa poddaje się plastycznie dłoniom sprawczym ja jestem uformowaną jednostką żądającą tego czego inni nawet nie umieją nazwać

Gość gość
najlepiej nie pragnąć niczego tylko woli Maryi