Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grubsze koleżanki mają mniejszą wagę.

Polecane posty

Gość gość

Ważę 65 kg. Bardzo dużo ćwiczę, nawet mam lekki kaloryfer na brzuchu, a ważę dużo więcej niż koleżanki, które są grubsze ode mnie. Wpedza mnie to w mega kompleksy. Bo już kilka razy próbowałam schudnąć z mojej wagi i nic nie idzie. Kiedyś ważyłam mniej, ale po treningach zamiast waga malec to rosła. Co jest ze mną nie tak ?

Gość gość
ćwiczysz tyle i nie wiesz, że mięśnie ważą??

Gość gość
Mięśnie ważą więcej niż tkanka tluszczowa proste.masz więcej mięśni niż koleżanki wiec ważysz więcej co nie znaczy ze gorzej wygladasz

Gość gość
Wiem, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, ale ja tak bardzo chciałabym mieć przynajmniej 55 kg na wadze.

Gość gość
przestań cwiczyć

Gość gość
Jeszcze mój biust - one świecą rozmiarem C, a ja A. Idealnie.

Gość gość
Cwiczysz? To po ch... sie wazysz? Zacznij sie mierzyc. Ja nawet nie wiem ile waze. W

Gość gość
dzizas...kobieto- intensywnie trenujesz, a nie wiesz takich podstawowych rzeczy , że mięśnie są cięższe od tłuszczu jakie to smutne.... z reszta nie wiem co ma na celu to porównywanie- chcesz to się załamuj liczbą kg, ja od kiedy trenuję siłowo waże 7 kg więcej(zajęło mi to 2 lata) a mam talie mniejszą niż wcześniej i w dupie mam liczbe kg-ważne jak wyglądam