Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem przyjaciel jest o mnie zazdrosny?

Polecane posty

Gość gość

Więc tak, mam przyjeciela,który chciał ode mnie czegoś więcej, ale tego nie dostał, tzn chciał mnie kilkakrotnie pocałować więc dążył do jakiejs tam innej relacji niż tylko platonicznej, ale nie wiem czy jeste we mnie zakochany czy chcialby tylko seksu bo nie rozmawialismy pozniej na ten temat, w kazdym razie dązył do czegoś tam... Niedawno wrociłam do mojego byłego faceta i jak powiedzialam o tym przyjacielowi i że mój facet wyszedł do kolegów to on na to powiedział " To coś jest nie tak, ze zamiast spedzać wieczor z Toba wychodzi do kolegów, troche to dziwne" Albo wcześniej jak z nim bylam też nieraz go krytykował, np ja opowiadałam mu, ze jego rodzina ma do mnie jakieś tam pretensje ,ze nie chce wyjechać z nim do Anglii, a ten przyjaciel na to, ze to "swiry" i w ogóle odradzał mi wyjazd tam I jeszcze jakoś tam mówil o nim w niepochlebny sposob, ale juz nie pamietam o co chodzilo... Myslicie, ze jest zazdrosny?

Gość gość
ta

Gość gość
dodam , że dostał już to czego chciał , ale wspólnie z moim chłopakiem , z dwoma naraz się kochałam,jemu przypadła tylna dziurka

Gość gość
00:25- podszyw trola oczywiscie :P

Gość gość
up