Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje mi pokarmu w prawej piersi

Polecane posty

Gość gość

Przez to muszę dokarmiać mm:/

Gość gość
Marne prowo. A jeśli to nie prowo, nie ma powodu dokarmiać mm. Przystawiaj raz do prawej, raz do lewej. Tak naprawdę nawet z jednej piersi pokarm wystarcza. Kobiety po amputacji są w stanie wykarmi piersią swoje dziecko.

Gość gość
Zaraz poleci hejt na ciebie. Co z ciebie za matką! Przywiąz sobie dziecko do cyca niech ssie 24/dobę to wtedy pokarm się ruszy!!

Gość gość
to widocznie ta lewa pierś produkuje za mało bo mi nie wystarcza wykarmić dziecko z jednej, nie ma siły muszę dawać mm. Próbowałam przystawiać mała często i ciągle biegam z laktatorem ale chyba muszę się z tym pogodzić.. Jestem zła moja mama nie miała takich problemów..

Gość gość
To w końcu prawa czy lewa? :D Gdy ktoś przystawia tylko do jednej, to w tej drugiej jest mniej pokarmu, ale to łatwo można unormować, tyle, że nie laktatorem! Od tysięcy lat kobiety wykarmiały swoje dzieci własnym pokarmem (mamki były w stanie wykarmić własne i "wielkich dam"), zwierzęta są w stanie wykarmić swoje dzieci, a współczesne kobiety mają z tym jakiś problem :S Problem jest tylko w Waszych głowach! Schizujecie, blokujecie się, słuchacie głupich porad zamiast zaufać własnemu organizmowi. Pozdrawiam :)

Gość gość
Jeśli będziesz dawać mm, to wiadomo, że produkcja Ci spadnie. Twoja matka nie miała takich problemów, bo była normalna, wytrwała i po prostu dostawiała dziecko, a Ty cudujesz.