Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznajomy123

Seks z nieznajomą

Polecane posty

Ostatnio zaczęliśmy spotykać się ze znajomymi z pewną grupą dziewczyn. Po naszym 3 spotkaniu uprawiałem seks z jedną z nich która jest.. jak to powiedzieć... łatwa ? Nie wiem czy to dobre określenie, może bardziej pasowałoby zwariowana ? Dodam do tego, że byliśmy lekko podpici. I teraz nie wiem co mam zrobić bo z jednej strony było naprawdę przyjemnie, a z drugiej strony jest mi trochę głupio bo chciałbym wiedzieć czy jej zależy czy to tylko przygoda ? Znajomi, którzy ją znają mówią żebym ją olał, ale sumienie nie daje mi spokoju. Powinienem do niej napisać ? Co mam jej powiedzieć ?

Gość gość
Jak chcesz miec lasje do bzykania to pisz. Jak byla dobra to warto.

Gość gość
łatwa to wcale nie znaczy, że zła, sam piszesz, że bardziej zwariowana. Nie wiesz, nie znasz, nie oceniaj. Ty też jesteś łatwy bo bzyknąłeś sobie tak. Ja na Twoim miejscu bym jej a priori nie odrzucał. Wiele fajnych i długich związków zaczyna się seksem i wiele niby porządnych dziewczyn okazuje się po wielu latach k*****i - nie ma reguły

Gość Lola345
Naprawdę chcesz mieć taką "zwariowaną" dziewczynę, którą bzykali twoi kumple a może i pół miasta. Ojej, taka jestem zwriowana, że wystawię tyłek każdemu. Chłopie przecież to zwykła ściera. Nie będzie Ci wstyd!!! A nie myślisz, że skoro jest przyzwyczajona do takiego "zwariowanego" stylu życia to będzie bzykać się za Twoimi plecami. A kumple będą się nabijać z Ciebie. Co za myślenie. Faceci co z Wami?!!

Gość gość
nie przejmuj się te łatwe dziewczyny przeważnie w swoim środowisku uchodzą za grzeczne.

Gość aggie_
każdy ma swoje... słabości jedni lubią nudne inni zwariowane, nie oceniaj, o gustach się nie rozmawia poza tym.. zawsze polegasz na opinii innych?

Gość gość
Lola co za durne myslenie. oni uprawiali sex OBOJE. więc jeżeli są łatwi lub zwariowani to też OBOJE a nie tylko ona. do sexu trzeba dwojga :O

Gość gość
Jak laska miała w życiu więcej niż 3 facetów to nie ma co ją traktować poważnie. Zwykłe ****adełko.

Gość gość
nawet jak będzie miała więej jak 10 to i tak nie poznasz