Gość gość Napisano Luty 27, 2016 Ogólnie bywam na 18-stkach ale na tej nie chcę być. Koleżanka z klasy zaprosiła pare dziewczyn w tym dziewczyny z ich chłopakami i trzy dziewczyny, które nie mają chłopaka. Ja akurat nie mam. Dzień wcześniej pytała się czy zaprosić osobno kolege z klasy (Rafała) czy zaprosić mnie z osobą towarzyszącą (aby sobie poszukała kogoś). Powiedziałam żeby zaprosiła Rafała. Następnego dnia daje mi zaproszenie żeby przyszłam sama i mi mówi że po rozmowie z jej chłopakiem stwierdzili, że nie zaprosi rafała. Pytając jej się czy zaprosiła innych kolegów odpowiedziała nie. Pytam się czy ma kuzynów w naszym wieku - nie. Wszyscy zajęci, zrobila mi największe świństwo. Na jej osiemnastke nie ide się najeść czy posłuchać muzyki tylko przede wszystkim tańczyć ale nie będzie z kim. Nie mam zamiaru szukać sobie kogoś na siłe bo jakby zaprosiła kolegów z klasy to byłoby ok a nie wezme sobie kogoś jako osobe towarzyszącą, której ona nie chce na imprezie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach