Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna 2000

Czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość Smutna 2000

Hej dziewczyny :) moja wypowiedź będzie trochę chaotyczna ale mój ostatni okres był 27 .01 cykle mam nieregularne ok 32 dni , nadzwyczaj trwały one 28-29 dni i okres był obfity ciemny i trwał ok 5 dni ,teraz są to jasnoczerwony plamienia i trwają niecałe 2 dni okres powinnam dostac 23.02 owulację miałam między 12-17 luty kocham się z chłopakiem bez zabezpieczenia od ponad roku i nie udało mi się zajść w ciążę aż do teraz , otóż moje piersi stały się ciężkie i otoczki sciemnialy i pojawiły się takie krosty wokół sutek , zgaga wieczorami mnie dopada pobolewa mnie podbrzusze, od wczoraj mam niby okres ale to skąpe jasnoczerwone bez skrzepow krwawienie , w czwartek byłam i ginekologa powiedział że mam dość grube endometrium i jeszcze duza szansa że dojdzie do implantacji lub okresu ,kazała mi zrobić test ale nie mam odwagi bo obawiam się że zobaczenia negatywnego wynik u, bardzo chcemy mieć maleństwo i mysl że się nie uda doprowadza mnie do rozpaczy :( pomozcie

Gość gość
Witam Was Kobietki może któraś cos mi podpowie...zaczne od tego ze mam mega nieregularne cykle (26-45 dni) od kilku miesiecy staramy sie o dziecko..w tym miesiacu dokladnie 19 dnia cyklu dostalam deliatnego plamienia..i lekkiego bolu brzucha..myslalam ze to moze @ ale bylo na niego totalnie za wczesnie..oprocz tegonzadnych innych objawow..czy mozliwe ze to bylo plamiene implatacyjne??I jesem w ciazy?

Gość gość
podczas starań powinno się celować w owulację. nawet przy nieregularnych cyklach jest to możliwe. Można skorzystać z testów lh albo z mikroskopu owulacyjnego np Afrodyty.