Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał 14

Robiłem to z 19 latką

Polecane posty

Gość Michał 14

A więc tak mam 14 lat i zresztą jak wszystkim chłopakom podoba mi się taka Sandra która ma 19 lat. Jest wysoka i ma porostu mega seksowne ciało. Piersi z tego co się dowiedziałem później miseczka C. Oczywiście wszyscy chłopacy w moim wieku w tym i ja wiedzieliśmy że nie mamy u niej szans. Moja mama i jej mama się kolegują tak samo jak ja z jej bratem Maćkiem który ma 13lat więc czasami gdy mama idzie do jej domu to idę z nią. Pewnego razu okazało się że Maćka nie było w domu więc siedziałem tylko z sandrą w ich pokoju i oglądaliśmy telewizję. Nagle poprosiłem aby mi powiedziała gdzie jest łazienka ponieważ było to ich nowe mieszkanie i nie wiedziałem . Sandra mnie zaprowadziła i wyszła z łazienki ja odrazu ściągnąłem spodnie i zacząłem sobie walić konia (mam penisa 15cm) gdy już mi tak zupełnie stał nagle weszła do łazienki przez przypadek sandra widocznie zapomniała że tam byłem. Ale ona się uśmiechnęła podeszła złapała za niego i wziela go do ust. Byłem w siódmym niebie nagle się cała rozebrala była porostu piękna duże cycki wielki zgrabny tylek i ogolona cipka. Robiła mi loda chyba z 5minut potem kazała mi się położyć na ziemi usiadła na moim penisa włożyła go do swojej cipki i zaczęła podskakiwac. Po wszystkim strasznie chciałem wejść jej w tylek ona się znów zaśmiała ale się zgodziła. Ruchalem ją tak długo że prawie doszedłem. Gdy jej to powiedziałem ona wzięła z pod zlewu miseczka i kazała się do niej spuscic i tak zrobiłem. Jeszcze nigdy nie miałem takiego wytrysku pół miseczki było w mojej spermie a sandra była bardzo zaskoczona. Po wszystkim ubralem się ale ona powiedziała mi żebym zrobił jej minetke lizalem jej cipke a ona po cichu jęczala tak żeby nasze mamy nie usłyszały. Oo powrocie do pokoju spytałem się czy będziemy to robić częściej a ona powiedziała że za każdym razem jak u niej będę. Jestem mega szczęśliwy z tego powodu ale tu pojawia się moje pytanie czy mogę z nią to robić czy jestem za młody???

Gość gość
pofantazjowales to teraz wracaj do lekcji