Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoaAmar

jakie garnki, patelnie na całe życie

Polecane posty

Gość liptonkeynes
Powiem wam tak, ja uważam, że dobre żeliwo jest szalenie ważne i wytrzyma strasznie dużo. Jestem wielkim fanem stauba - mam ich formy do pieczenia, czajniczki, naczynia do tajine i różne akcesoria - są drogie ale warte swojej ceny

Gość Leosia2
Ja mam trochę starych po mamie ale też dokupuję. Jestem wierna gerlachowi bo jest od lat w moim domu :)

Gość gość
Emailia Olkusz. Tak się nazywa firma. Porządne garnki, patelnie POLSKIE !!!

Gość kazikovva
emailia? Nie słyszałam. Kompletuję teraz do kuchni rzeczy bo jestem w trakcie remontu ale chyba troszkę poczekam i polecę w gerlacha też. W końcu też kiedyś będę miałą dzieciaki więc tradycje trzeba zacząć :)

Gość tumi
Jak dla mnie garnki indukcyjne są chyba na całe życie bo już nie wymyślą raczej nic lepszego. Poza tym garnki miedziane też są bardzo dobre i wytrzymałe. Mam takie z Ballarini i bardzo sobie chwalę ich jakość

Gość gość
Do indukcji i cisnieniowe, ja mam Fissler, maja tez wszystkie czesci zamienne.

Gość gość
My dosyć dawno temu postanowiliśmy zakupić wysokiej jakości garnki oraz patelnie z oferty https://marketchrosciel.pl/ . Tym sposobem zagwarantowaliśmy sobie niezwykle wysoką jakość. Sprawują się wyśmienicie w naszej kuchni, a co najważniejsze potrawy wychodzą w nich na prawdę smaczne. :)

Gość gość
Ponad 20 lat temu kupilam cudowne garnki AMC - to byly jedne z pierwszych tak dobrych ( co to bez tluszczu i wody), nie do zdarcia, moje ukochane do tej pory. I co? Garnki super, ale zmienilam kuchenke na indukcyjna, bo jednak szybciej grzeje i oszcedniejsza, musialam rozdac garnki tym, co mieli gaz albo kuchenie eklektryczna. Trudno teraz mowic, o czyms na cale zycie, zmieniaja sie ie tylko garnkó.technologie, n

Gość gość
Garnki, które mają posłużyć lata powinny być wykonane z porządnej stali 18/10 oraz posiadać grube wielowarstwowe dno dzięki któremu szybko rozprowadzane jest ciepło, dodatkowo temperatura garnka jest utrzymywana przed długi czas po wyłączeniu grzania. Takie garnki można kupić w sklepie https://europ24.pl/garnki/garnki-zestawy-garnkow/stalowe